ΠΑΟΚ

"Κλειδί" η διαχείριση του ρόστερ στον ΠΑΟΚ

"Κλειδί" η διαχείριση του ρόστερ στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πως ο Βλάνταν Ίβιτς προσπαθεί να κρατήσει "φρέσκους" τους παίκτες του βασικού κορμού του ΠΑΟΚ ώστε να τους έχει σε κάθε παιχνίδι στην διάθεση του.

Δεν υπάρχει προπονητής που να μην έχει σκεφτεί το “ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει”, όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί πιο εύκολα να ισχύσει για ομάδες που δίνουν ένα παιχνίδια ανα επτά ημέρες.

Για την περίπτωση του ΠΑΟΚ, που ήδη έχει δώσει οκτώ παιχνίδια μέσα στο 2017 και έχει να δώσει άλλα επτά μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ακόμα και για μια ομάδα που δεν έχει θέματα καρτών ή τραυματισμών, το συγκεκριμένο δόγμα δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έχει σχηματίσει έναν κορμό παικτών, τον οποίο προσπαθεί να έχει ως βάση, και “επεμβαίνει” σε αυτόν με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Η διαχείριση συγκεκριμένων παικτών είναι χαρακτηριστική.

Ο Λέο Μάτος, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα γράψει συμμετοχή στον θεσμό του κύπελλο. Οι ασπρόμαυροι έφτασαν στους “8” χωρίς ο Ίβιτς να χρησιμοποιήσει σε κανέναν από τα παιχνίδια τον Βραζιλιάνο ακραίο.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, που ήταν ο μόνος παίκτης που είχε το απόλυτο συμμετοχών σε ματς και λεπτά μέσα στον Ιανουάριο (7/7), έμεινε στον πάγκο στο πρώτο ματς του Φεβρουαρίου.

Ο Χοσέ Κάνιας αγωνίστηκε μεν σε όλα τα παιχνίδια μέσα στο 2017, αλλά σε τρεις περιπτώσεις ήρθε από τον πάγκο.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ έκανε μόλις ένα “ρεπό” (όπως και ο Παναγιώτης Γλύκος) τη στιγμή που... βγήκε από τη “ναφθαλίνη” ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος από εκεί που μετρούσε οκτώ παιχνίδια χωρίς ούτε μια συμμετοχή, έγραψε τρεις παρουσίες.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Βαρέλα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, καθώς πήρες “ανάσες”, ενώ ο Μπίσεσβαρ, ναι μεν έγραψε τρεις διαδοχικές συμμετοχές, όμως στα δυο από τα τρία παιχνίδια αντικαταστάθηκε με την συμπλήρωση 65 λεπτών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ