ΠΑΟΚ

Κλάους ή Νέτσιντ

Κλάους ή Νέτσιντ

Ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα που θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ο παίκτης που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Σαλπιγγίδη.

Ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει ο Νίκος Σπυρόπουλος, στο εντός έδρας κυριακάτικο (1/9) παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αφού ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται να τον προτιμά από τον Σκόνδρα.

Αυτή θα είναι η μία και μοναδική αλλαγή του Ολλανδού τεχνικού στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στη Σάλκε, αν ο Στέφανος Αθανασιάδης κριθεί έτοιμος από τον Ολλανδό τεχνικό. Σε διαφορετική περίπτωση φανέλα βασικού θα πάρει ο Τόμας Νέτσιντ.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Χακόμπο, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται (από αριστερά προς δεξιά) από τους Σπυρόπουλο, Βίτορ, Κατσουράνη και Κίτσιου.

Κάτσε και Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Στοχ στα αριστερά, τον Λούκας στα δεξιά και τον Σαλπιγγίδη επιθετικό δίδυμο με τον Κλάους ή τον Νέτσιντ, αλλά αυτό θα αποφασιστεί στην προπόνηση του Σαββάτου (31/8), την τελευταία πριν το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ