ΠΑΟΚ

Κλάους κορυφή με back-up τον Πρίγιοβιτς

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς σχεδιάζει τον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πλατανιά (19:00) στα Περιβόλια με μόνο στόχο τη νίκη, περιμένοντας παράλληλα και στραβοπάτημα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ενδεχόμενη τιμωρία του για τα γεγονότα στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ πέρα από τη νίκη στον αγώνα με τον Πλατανιά το απόγευμα. Ειδικά, από τη στιγμή που υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο "Δικέφαλος" να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας σε ενδεχόμενη τιμωρία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς έχει εγκαταλείψει κάθε σκέψη για ροτέιισον ενόψει της ρεβάνςμε τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Σέρβο τεχνικό και με αυτό ως οδηγό στη σκέψη του, σχεδιάζει την ενδεκάδα για το παιχνίδι στα Περιβόλια. Από τις δοκιμές που έγιναν στις τελευταίες προπονήσεις, ο 40χρονος κόουτς είναι πιθανό να βάλει στην κορυφή της επίθεσης τον Στέφανο Αθανασιάδη και να κρατήσει αρχικά στον πάγκο τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με στόχο να του δώσει χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, ο Ίβιτς έχει δίλημμα για το ποιους παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας (ο Λέοβατς είναι τιμωρημένος) και στη θέση του "κόφτη" (ο Κάνιας δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στη Λεωφόρο).

Για τον... αντι-Λέοβατς ο Ίβιτς σκέφτεται είτε τον Κρέσπο (γι' αυτό πήρε άλλωστε και τέταρτο στόπερ, τον Πούγγουρα, στην αποστολή), είτε τον Κίτσιου, ενώ η θέση του αμυντικού μέσου μπορεί να καλυφθεί από τον Τσίμιροτ ή τον Κάτσε.

Ένα πιθανό αρχικό σχήμα έχει ως εξής: Γλύκος κάτω από την εστία, Κρέσπο ή Κίτσιου, Μαλεζάς (αν παίξει ο Κρέσπο αριστερά), Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα, Τσίμιροτ ή Κάτσε, Σάχοβ και Μπίσεσβαρ στη μεσαία γραμμή, Κάμπος και Ουάρντα στα άκρα, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Πέλκας και Ενρίκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ