ΠΑΟΚ

Κίτσιου, ο... πολυθεσίτης

Κίτσιου, ο... πολυθεσίτης
Στέλιος Κίτσιου WWW.MOTIONTEAM.GR

Φέτος συνηθίσαμε τον Στέλιο Κίτσιου ως δεξί μπακ, ο ίδιος όμως έχει αγωνιστεί κατά καιρούς και σε άλλες θέσεις δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει έναν παίκτη-πολυεργαλείο.

Ο Στέλιος Κίτσιου στον λίγο χρόνο που αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε καλά την... δουλειά του, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν αυτός που έδιωξε πάνω στην γραμμή της εστίας του Παναγιώτη Γλύκου την κεφαλιά του Ανδρέα Σάμαρη στο τέλος του παιχνιδιού.

Για μια ακόμη φορά επί των ημερών του Γιώργου Γεωργιάδη ο νεαρός δεν έπαιξε στην θέση που τον έχουμε συνηθίσει φέτος, δηλαδή ως δεξί μπακ, αλλά βοήθησε -κυρίως- στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής όταν αντικατέστησε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Είναι γεγονός πως ο ίδιος πλέον έχει χάσει την θέση του από τον Γιάννη Σκόνδρα (έχει... μονιμοποιηθεί στα δεξιά της άμυνας) αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει αλλού αφού πρόκειται για έναν πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή. Φέτος μετά από "έμπνευση" του Χουμπ Στέφενς χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα "έπιασε" καλή απόδοση σε αρκετούς αγώνες (ειδικά επιθετικά βοήθησε αρκετά).

Ο Γεωργιάδης, ωστόσο, προτιμά σε εκείνη την θέση τον Σκόνδρα έχοντας πάντως προσπαθήσει στο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ να αξιοποιήσει τον Κίτσιου -και- στον χώρο του κέντρου (ο Κίτσιου έχει βοηθήσει βέβαια σε κάποια ματς και στα δεξιά της άμυνας).

Εκεί έπαιξε στον αγώνα με τον Ατρόμητο ενώ ήταν στα χαφ και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Η θέση αυτή (στο κέντρο δηλαδή), βέβαια, δεν είναι άγνωστη για τον νεαρό καθώς έχει αγωνιστεί εκεί και παλαιότερα. Επίσης, ο Κίτσιου πέρυσι στον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα όταν αντικατέστησε τον Λίνο, πήρε εντολή από τον Γιώργο Δώνη να παίξει ως ακραίος μέσος.

Με λίγα λόγια, ο νεαρός αποτελεί ένα παίκτη-πολυεργαλείο αφού κατά καιρούς έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ