ΠΑΟΚ

Κίτσιου: "Όσο πιο ψηλά γίνεται"

Κίτσιου: "Όσο πιο ψηλά γίνεται"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέλιος Κίτσιου μίλησε για τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ στη σεζόν του πρωταθλήματος που αρχίζει σήμερα (11/9) για την ομάδα του. Τι είπε για τον Παναιτωλικό.

Ο Στέλιος Κίτσιου δεν θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, καθώς μία ίωση τον κράτησε εκτός αποστολής. Πρόλαβε, όμως, να κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA και να φανερώσει την αισιοδοξία του για την πορεία του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την έναρξη του Πρωταθλήματος: "Είναι λίγο περίεργο όταν δεν υπάρχουν παιχνίδια. Δεν είναι καλό, η ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Ευτυχώς τώρα ξεκινάμε, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Όλοι σκέφτονται θετικά στην ομάδα, βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη".

Για τον Παναιτωλικό: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα ο Παναιτωλικός, την έχουμε δει πέρσι και πρόπερσι, είναι αρκετά επικίνδυνη. Το παιχνίδι όμως εξαρτάται από εμάς, αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα φτάσουμε στη νίκη".

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ από την φετινή ομάδα: "Και στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα έδειξε πως είναι πειθαρχημένη και σοβαρή και πιστεύω αυτό θα δείξει και στη συνέχεια. Θεωρώ μάλιστα πως θα είμαστε ακόμα πιο βελτιωμένοι στη συνέχεια. Υπάρχει ένα πλάνο στο οποίο δουλεύουμε με τον προπονητή, είναι βέβαια ακόμα νωρίς, θα δείξουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο γήπεδο".

Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ: "Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, οι στόχοι σου είναι υψηλοί. Πρέπει να κοιτάς όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό κάνουμε. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο Πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και Κύπελλο".

Για το ότι το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει περισσότερη ποιότητα: "Το ρόστερ είναι μεγάλο, αλλά αυτό βοηθάει και τους ποδοσφαιριστές. Όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, γίνεσαι καλύτερος."

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: "Εύχομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία, να μην έχουμε τραυματισμούς γιατί πέρσι είχαμε πολλούς και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ