ΠΑΟΚ

Κιόσε: "Κάναμε ό,τι μας είπε ο προπονητής"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Κιόσε MOTIONTEAM

Ο Κρίστι Κιόσε μίλησε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, το ενδεχόμενο να μην μείνει στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και το τι χρειάζεται κανείς για να παίξει στον "Δικέφαλο".

Ο Κρίστι Κιόσε μαζί με αρκετούς άλλους νεαρούς συμπαίκτες του περιμένει από τον Άγγελο Αναστασιάδη να ακούσει αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ ή αν θα δοθεί δανεικός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο αμυντικός του "Δικέφαλου", ωστόσο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην Ολλανδία έδειξε έτοιμος ακόμη και για την περίπτωση που ο Αναστασιάδης δώσει την εντολή να δοθεί δανεικός. Ακόμη, μίλησε για το πως βίωσε την δύσκολη προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, για την οποία παραδέχθηκε πως ήταν η πιο σκληρή που έχει κάνει μέχρι τώρα.

- Δουλέψατε αρκετά σκληρά στην προετοιμασία. Πως το βίωσες όλο αυτό;

"Πράγματι είναι η πιο δύσκολη προετοιμασία που έχω κάνει. Μπορεί να ακολούθησα και την περσινή, αλλά αυτοί οι ρυθμοί φέτος ήταν υψηλοί και πρωτόγνωροι για μένα. Εμείς προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και να κάνουμε ότι μας ζητά ο προπονητής για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ της ομάδας."

- Είσαι έτοιμος να αποδεχθείς ακόμα και μια αρνητική απόφαση για το μέλλον σου στον ΠΑΟΚ από τον προπονητή σου;

"Φυσικά και είμαι έτοιμος να αποδεχθώ την όποια απόφαση του προπονητή μου. Αυτός γνωρίζει αν είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα ή αν θα πρέπει να παω σε μια ομάδα για να πάρω τριάντα παιχνίδια στα πόδια μου και να επιστρέψω με εμπειρίες και πιο δυνατός. Ξέρω ότι η απόφαση που θα πάρει ο προπονητής μου θα είναι για το καλό μου και έτσι είμαι έτοιμος να την αποδεχθώ όποια και αν είναι..."

- Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για σένα η προετοιμασία;

"Πράγματι. Γιατί έχεις να ανταγωνιστείς έμπειρους παίκτες που σε δυσκολεύουν αφάνταστα αλλά σε κάνουν και καλύτερο παίκτη. Είναι άλλος ο ρυθμός της προπόνησης για την Κ20 και άλλος της πρώτης ομάδας. Κατάλαβα πως αν θέλεις να καταφέρεις κάτι, αυτό το πετυχαίνεις μόνο με την δουλειά."

- Στις προπονήσεις δεν χαρίστηκες ούτε στους συμπαίκτες σου. Τους μάρκαρες αρκετά δυνατά.

"Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Φυσικά τίποτε δεν έγινε από πρόθεση. Αλλά είμαι της άποψης πως αν συμπεριφέρεσαι στην προπόνηση όπως και στον αγώνα μόνο έτσι θα τα καταφέρεις. Στον αγώνα ο αντίπαλος τίποτε δε σου χαρίζει."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ