ΠΑΟΚ

Κι ο Μπερμπάτοφ έχει πληρώσει πρόστιμο

Κι ο Μπερμπάτοφ έχει πληρώσει πρόστιμο
INTIME SPORTS

Ορισμένοι έχουν δημιουργήσει άλλη εντύπωση για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μετά το περιστατικό της αποχώρησής του από την Τούμπα, όμως κι αυτός ακολουθεί κανόνες. Το Sport24.gr θυμίζει.

Μετά την κίνησή του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια κι από εκεί να αποχωρήσει από την Τούμπα πριν τελειώσει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Γκαμπάλα, πολλοί δημιούργησαν την εντύπωση ότι για τον Βούλγαρο σταρ δεν ισχύουν οι κανόνες πειθαρχίας που υπάρχουν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. Μπορεί να έχει το “οκ” από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια ή να παίρνει το λόγο να μιλά στα αποδυτήρια, αλλά ως εκεί. Οι υπόλοιποι κανόνες εφαρμόζονται και από τον ίδιο κανονικά κι όταν αυτό δεν συμβαίνει τιμωρείται με πρόστιμο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που ο “Μίτκο” είχε μείνει στο δρόμο με την Κάντιλακ, όταν επέστρεφε από τη Σόφια παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ. Τότε είχε αναγκαστεί να καλέσει οδική βοήθεια με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την προπόνηση του Δικεφάλου.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μπερμπάτοφ είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο, καθώς ο Τούντορ ήθελε να τηρήσει τον κανόνα που είχε αρχίσει να εφαρμόζει από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στην ομάδα με την καθυστερημένη άφιξη, τότε, του Φακούντο Περέιρα.

Αν και θα είχε λόγο να διαμαρτυρηθεί ο “Μίτκο” δεν το έκανε και δέχθηκε αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο του Τούντορ.

Τούντορ: “Είμαι ικανοποιημένος, πάμε για νίκη με Καλλονή”

Στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο Ίγκορ Τούντορ έδειξε στους παίκτες του τη θετική εικόνα που αποκόμισε από την παρουσία τους στο ματς με την Γκαμπάλα. 'Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τον τρόπο που προσεγγίσατε το παιχνίδι. Θέλω να κοιτάξουμε μπροστά, στο επόμενο ματς το οποίο πρέπει να κερδίσουμε με κάθε θυσία”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ