ΠΑΟΚ

Κι άλλες αποκαλύψεις για Ουάρντα που μιλά για εκστρατεία λάσπης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αιγυπτιακή ιστοσελίδα κάνει λόγο για παλιότερη... εισβολή του Αμρ Ουάρντα σε δωμάτιο Γαλλίδας τουρίστριας και ο ίδιος μιλά για κάποιους που προσπαθούν να καταστρέψουν την καριέρα του.

Έχει παρελθόν στις παρενοχλήσεις ο Αμρ Ουάρντα. Αυτό αποκαλύπτει η ιστοσελίδα « huffpostarabi.com», η οποία μάλιστα επικαλείται και παλιότερο περιστατικό.Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για ένα επεισόδιο το καλοκαίρι του 2013.

Τότε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην αποστολή της U21 της Αιγύπτου που έκανε προετοιμασία στην Τυνησία. Στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή ο Ουάρντα φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιο Γαλλίδας τουρίστριας, η οποία άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο Ουάρντα να αποχωρήσει προτού φτάσει η ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Και τότε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου, διεξήγαγε εσωτερική έρευνα προκειμένου να μην δοθούν εκτάσεις στο σκάνδαλο".

"Προσπαθούν να καταστρέψουν την καριέρα μου"

Στο μεταξύ, ο 23χρονος παίκτης έδωσε συνέντευξη στην πατρίδα του, αρνήθηκε ότι παρενόχλησε τις γυναίκες δύο συμπαικτών του στη Φεϊρένσε και έκανε λόγο για εκστρατεία λασπολογίας. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Πορτογαλία για παρενόχληση δύο γυναικών: "Ορκίζομαι πως δεν συνέβη. Όλα είναι ψέματα, δεν συνέβη τίποτα, και είμαι έκπληκτος όπως και για τις υπόλοιπες ειδήσεις που διαβάζω για μένα και δεν ξέρω για ποιο λόγο προσπαθούν να καταστρέψουν και να δυσφημήσουν την καριέρα μου. Μπορώ να αναφερθώ σε μια εκστρατεία λασπολογίας προκειμένου να σταματήσουν την καριέρα μου, είμαι έκπληκτος από τη διάδοση ψευδών ειδήσεων με στόχο τη διαστρέβλωση της εικόνας μου..."

Για τα δημοσιεύματα σε προτογαλικές εφημερίδες:
"Το ότι ακόμα δεν αγωνίζομαι στην Φεϊρένσε δεν έχει να κάνει με αυτό που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες, δεν ξέρω από που βγήκε, αλλά είχα προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής εξέτασης στην Πορτογαλία".

Για την αντίδραση της Φεϊρένσε:
"Δεν έχουν μιλήσει μαζί μου για κάτι. Είμαι παίκτης της πορτογαλικής ομάδας και περιμένω από τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ να στείλουν την διεθνή κάρτα ποδοσφαιριστή για να μπορώ να προπονούμαι και να συμμετάσχω σε αγώνες με την Φεϊρένσε (σ.σ. ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει ότι έχει στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα).

Για τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του ακόμη:
"Υπάρχουν διαφορές σε οικονομικά θέματα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φεϊρένσε πριν από αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να μην έχουν στείλει την διεθνή κάρτα".

Για το αν είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
"Είμαι στην αναμονή για την αποστολή της διεθνούς κάρτας με φόντο την συμφωνία τους για τα οικονομικά θέματα… Ήμουν έκπληκτος που ήρθα στην Πορτογαλία γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε να παραμείνω στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αλλά δεν ξέρω ακόμα την τελική θέση τους."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ