ΠΑΟΚ

Κεσέρου για ΠΑΟΚ

Football Soccer - PFC Ludogorets Razgrad v Arsenal - UEFA Champions League Group Stage - Group A - Vasil Levski National Stadium, Sofia, Bulgaria - 1/11/16
PFC Ludogorets Razgrad's Claudiu Keseru in action with Arsenal's Laurent Koscielny and Granit Xhaka 
Action Images via Reuters / Paul Childs
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Football Soccer - PFC Ludogorets Razgrad v Arsenal - UEFA Champions League Group Stage - Group A - Vasil Levski National Stadium, Sofia, Bulgaria - 1/11/16 PFC Ludogorets Razgrad's Claudiu Keseru in action with Arsenal's Laurent Koscielny and Granit Xhaka Action Images via Reuters / Paul Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY. REUTERS

Ο 29χρονος επιθετικός της Λουντογκόρετς, Κλαούντιου Κεσέρου απασχολεί τον ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Πόσο κοστολογούν τον παίκτη οι Βούλγαροι (VIDEOS)

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί για τον ΠΑΟΚ καλοκαιρινή εκκρεμότητα και η ανάγκη για το κλείσιμό της τον Ιανουάριο έγινε ακόμη μεγαλύτερη λόγω της παρατεταμένης αφλογιστίας παικτών που πήγαν το καλοκαίρι στην Τούμπα για να βοηθήσουν σ'΄αυτόν τον τομέα.

Ο Λούμπος Μίχελ, έχοντας επαφές και με τον Βλάνταν Ίβιτς έχει αρχίσει εντατικά την αναζήτηση παίκτη με δεδομένη την ικανότητα να σκοράρει και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μία από τις περιπτώσεις παικτών που εξετάζει είναι αυτή του Κλαούντιου Κεσέρου.

Ο 29χρονος Ρουμάνος επιθετικός (παίζει κυρίως στον άξονα, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο) της Λουντογκόρετς έχει στοιχεία που καθιστούν την περίπτωσή του ενδιαφέρουσα για τον Δικέφαλο και στην Τούμπα προσπαθούν να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που αφορούν στην περίπτωσή του.

Ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς το 2013 όταν έπαιζε ακόμη στη Στεάουα Βουκουρεστίου, είχε ενδιαφερθεί και το ίδιο είχε κάνει και ο Ολυμπιακός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λουντογκόρετς τον κοστολογεί με 1 εκατ. ευρώ ε(το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Ο ύψους 1.80 μ. επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην ρουμανική Μπιχόρ, από την οποία πήγε το 2002 στη Ναντ, αρχικά στη β' ομάδα και μετά στην ανδρική. Στη Γαλλία αγωνίστηκε ακόμη σε Λιμπούρ, Τουρ, Ανζέ (εκεί σκόραρε ακατάπαυστα,) Μπαστιά, πήρε μεταγραφή στη Στεάουα Βουκουρεστίου, πριν πάει για ένα διάστημα στην Αλ Γκαράφα στο Κατάρ και καταλήξει στη Λουντογκόρετς πέρυσι. Την προηγούμενη σεζόν πέτυχε 15 γκολ, ενώ φέτος μετρά ήδη 14 σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περασμένη Τρίτη σκόραρε κόντρα στην Αρσεναλ το 2-0, αν και τελικά η ομάδα του έχασε με 2-3.

Δείτε τον σε δράση



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ