ΠΑΟΚ

Κερμανίδης: "Βάλτε τους πρόστιμο"

Κερμανίδης: "Βάλτε τους πρόστιμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης με ανάρτησή του στο facebook προτρέπει τη διοίκηση της ΠΑΕ να τιμωρήσει τους παίκτες, επικαλούμενος προσωπικό παράδειγμα. Λίγο αργότερα με δηλώσεις του πρότεινε "μειώσεις συμβολαίων γιατί το πρόστιμο τώρα δεν θα ταρακουνήσει".

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά και τη χθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο, την ώρα που ο κόσμος έχει αρχίσει να εκφράζει έντονα τη δυσφορία του (φάνηκε χθες στις κερκίδες της Νέας Σμύρνης και συνεχίζεται με εκατοντάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Ενδεικτική του κλίματος που υπάρχει είναι η ανάρτηση του βετεράνου άσου της ομάδας Παναγιώτη Κερμανίδη στο facebook, με την οποία προτρέπει τη διοίκηση της ΠΑΕ να βάλει πρόστιμο στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, "ανέβασε" μία φωτογραφία από δημοσίευμα της εποχής που έπαιζε ο ίδιος στον ΠΑΟΚ και αναφέρεται σε πρόστιμο που του έβαλε η ομάδα.

Δείτε το ποστ:

Κερμανίδης: "Βάλτε τους πρόστιμο"

Κερμανίδης: "Αθανασιάδης και άλλοι δεν προσφέρουν βάσει της αμοιβής τους"

Λίγο αργότερα, ο Παναγιώτης Κερμανίδης μίλησε στον Ρ/Σ "Metropolis 95,5" για τη συγκεκριμένη ανάρτηση και προέκτεινε τη σκέψη του λέγοντας πως από τη στιγμή που το πρόστιμο δεν θα "αγγίξει" τους καλοπληρωμένους παίκτες του ΠΑΟΚ, το καλύτερο θα ήταν να γίνουν αναπροσαρμογές συμβολαίων προς τα κάτω:

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γιατί έκανε αυτή την ανάρτηση με το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον ίδιο: "Ναι, έβαλα αυτό στο facebook για παράδειγμα. Γιατί εδώ και χρόνια έχουν γίνει τόσα και ποτέ δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές. Πάντα την πληρώνουν διαφορετικοί άνθρωποι εκτός από τους ποδοσφαιριστές. Στη δική μας εποχή, ήταν πιο αυστηρά τα πράγματα. Εμείς μπορεί να μην θεωρούμασταν τότε επαγγελματίες, αλλά ήμαστε τέλειοι στις υποχρεώσεις μας και πιο επαγγελματίες".

Για το αν πρέπει να μπει πρόστιμο στους παίκτες: "Δε λέω να μπει πρόστιμο, αλλά να γίνει κάποια κίνηση για να ταρακουνηθούν οι παίκτες. Ποιο θα είναι αυτό; Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι. Είναι μία λύση το πρόστιμο. Το 10 χιλιάδες που ανάρτησα εγώ, τότε ήταν μεγάλο ποσό. Τώρα δε νομίζω θα ταρακουνηθεί κάποιος με αυτό το ποσό. Να γίνει μία αναπροσαρμογή στα συμβόλαια, δηλαδή να πληρώνονται οι παίκτες βάσει της απόδοσής τους. Δε μπορεί ποδοσφαιριστές να κάθονται πάνω στα συμβόλαιά τους. Ξέρω ότι μπορεί να αναπροσαρμοστούν συμβόλαια και επιτρέπεται να γίνεται όταν κάποιοι δεν προσφέρουν".

Για το ποιοι παίκτες κατά τη γνώμη του δεν προσφέρουν: "Για μένα υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ευκαιρίες συνέχεια και δεν ανταποκρίνονται. Η πλειοψηφία των παικτών το κάνει. Ο Αθανασιάδης, για παράδειγμα, δεν προσφέρει ανάλογα με την αμοιβή του. Ο Κάμπος δεν είναι αυτός που περιμέναμε, το ίδιο και ο Σάκχοφ. Όλη η αμυντική γραμμή δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Εκτός του Μάτος που προσπαθεί, αλλά δεν κάνει και κάτι το ιδιαίτερο. Εδώ οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους απέναντι στους παίκτες. Ξέρω ότι το ίδιο σενάριο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο".

Για το αν πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και αυτός που υπογράφει τα συμβόλαια των παικτών: "Αυτό είναι άλλο θέμα. Εσείς πάτε ιεραρχικά, αλλά αυτό είναι θέμα του μεγαλομετόχου που βάζει τα λεφτά του και θα πρέπει να ζητήσει ευθύνες".

Για το πού αποδίδει το γεγονός ότι δεν βάζει γκολ ο ΠΑΟΚ: "Όλα μαζί μπορεί να είναι. Δεν είναι μόνο ένα συγκεκριμένο πράγμα. Θεωρώ ότι οι παίκτες πρέπει να είναι δεμένοι μεταξύ τους και να φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Ο καθένας διασκεδάζει ξεχωριστά, ζει ξεχωριστά, αυτοί ποτέ δεν είναι μαζί. Μόνο στην προπόνηση και μόνο στον αγώνα. Δεν κάνεις έτσι μία ομάδα, μεγάλη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Αθανασιάδης έφθασε τις 300 συμμετοχές
Ένας Μάτος σε κάθε γραμμή
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ