ΠΑΟΚ

Κέρδισε πόντους ο Ζαΐρο

Κέρδισε πόντους ο Ζαΐρο
Ζαϊρο Ζαΐρο Ζάιρο INTIME SPORTS

Κάποια από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ "παρουσιάστηκαν" χθες τόσο στον Ιγκόρ Τούντορ, όσο και στον κόσμο του Δικεφάλου.

Τα φιλικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να τσεκάρει ένας προπονητής εάν αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις... πιάνουν τόπο, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Ειδικά εάν πρόκειται για παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή και δεν έχουν πολλές μέρες που προπονούνται με τους συμπαίκτες τους, τότε οι φιλικοί αγώνες είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι για τον οποιονδήποτε τεχνικό, οποιασδήποτε ομάδας για να βγάλει συμπεράσματα.

Ετσι και για τον Ιγκορ Τούντορ, ο οποίος χθες (14/8) με αντίπαλο την Βέροια παρακολούθησε για πρώτη φορά αγωνιζόμενους τους Μαλεζά, Ζαϊρο και Ροντρίγκες.

Το Sport24.gr, λοιπόν, περνάει από το "μικροσκόπιο" τους τρεις "νέους", προσπαθώντας "να μπει" στο μυαλό του Κροάτη προπονητή.

Ζα ΐρο: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Εδειξε ότι είναι ένας παίκτης που του αρέσει να έχει χώρο μπροστά του, για να πετάει την μπάλα και να φεύγει, όντας πολύ γρήγορος, ενώ φάνηκε και καλός στο ένας εναντίον ενός. Συνεργάσιμος έχει έφεση και στις κάθετες πάσες, ενώ μπορεί με την ταχύτητά του να γεμίσει από τα άκρα την περιοχή και να μοιράσει ασίστ στο σημείο του πέναλτι. Στην φάση του γκολ που πέτυχε, από το κατέβασμα της μπάλας που έκανε, έδειξε, ακόμη, ότι διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.

Μαλεζάς:Κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι, έδειξε ότι σύντομα θα δώσει πολύτιμες λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Στα συν του σε σχέση με τους υπόλοιπους στόπερ που διαθέτει ο ΠΑΟΚ ότι είναι πιο γρήγορος. Επίσης, θεωρείται δεδομένο ότι θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο προσαρμογής από τους άλλους νεοφερμένους, αφού είναι μεγαλωμένος ποδοσφαιρικά στην Τούμπα. Σε αρκετές στιγμές του αγώνα συμβούλευε τον νεαρό Πούγγουρα.

Ροντρίγκες:Ηταν ο πιο απειλητικός παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά φάνηκε ότι βρίσκεται λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση. Γι' αυτό, άλλωστε, και είχε νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δικέφαλος έβαλε στην μηχανή του ακόμη έναν πολύ γρήγορο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα βοηθήσει τόσο στο σκοράρισμα, γιατί χθες και πατούσε συχνά περιοχή και σούταρε συχνά από μακρινή απόσταση, αλλά και στο να ανοίγει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Ο Σάμπο δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού και ο Λέοβατς επειδή υπήρχε ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα με την κροατική ομοσπονδία.

Το ξέσπασμα του Τούντορ που έδιωξε τον Μυστακίδη

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ