ΠΑΟΚ

Καυστικός από την εποχή της Χάιντουκ ο Τούντορ

Καυστικός από την εποχή της Χάιντουκ ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Με αφορμή το ξέσπασμα του Ίγκορ Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, το Sport24.gr θυμίζει στιγμές που τα... έχωνε και στους παίκτες της προηγούμενης ομάδας του.

Ο Ίγκορ Τούντορ ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα (0-0) με τον Παναιτωλικό και ανάμεσα στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, ξεχώρισε η ατάκα του για τους παίκτες του ΠΑΟΚ "όποιος δεν μπορεί να αντέξει την πίεση, ας κάνει μπαλέτο ή να παίξει στην δεύτερη κατηγορία".

Ο Κροάτης ήταν καυστικός πάντως και στο διάστημα που αποτέλεσε τεχνικό της Χάιντουκ. Ας θυμηθούμε... Μετά από την ήττα με 1-2 από την ιρλανδική Ντούνταλκ στο Σπλιτ υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν ντροπιαστικά ενώ έπειτα από ισοπαλία με την Λοκομοτίβα (2-2), είχε τονίσει ότι " το δικό μου το κεφάλι και τα κεφάλια των συνεργατών μου παίζονται, όχι τα δικά τους...".

Εξάλλου, μετά βαριά ήττα από την Ριέκα με 0-4, τα "έχωσε" σε λίγους από εκείνους που δεν έπαιξαν λέγοντας: " είστε χαρούμενοι μετά από αυτό το παιχνίδι;".

Άλλο οι δηλώσεις και άλλο οι σχέσεις στα αποδυτήρια

Πάντως, παρότι ο Κροάτης τεχνικός αρέσκεται στο να μιλά καυστικά για τους παίκτες, είναι γεγονός ότι στη Χάιντουκ είχε καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν αποφάσισε να παραιτηθεί από την Χάιντουκ, οι ποδοσφαιριστές το έμαθαν την ώρα του γεύματος και με πρωτοβουλία του αρχηγού, Μάριο Μαλότσα, έγινε προσπάθεια να μεταπεισθεί ο Τούντορ.

Αγαπημένος της κερκίδας

Πάμε και στην σχέση του με τους οπαδούς... Ο Κροάτης μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους φίλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι φαίνεται να τον στηρίζουν. Μάλιστα ο ίδιος είχε καλές σχέσεις και με τους φιλάθλους της Χάιντουκ.

Είναι χαρακτηριστικό πως γι' αυτόν είχε κρεμαστεί πανό στο γήπεδο που έλεγε " ένας από εμάς" γραμμένο στα ιταλικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ