ΠΑΟΚ

"Κατσούρη, ζεις...."

"Κατσούρη, ζεις...."

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά το "γελαστό παιδί", με μέλη της διοίκησης και της ομάδας, να δίνουν το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη.

Με τη παρουσία μελών της διοίκησης αλλά και του αγωνιστικού τμήματος, τελέστησε το μεσημέρι στις 2:00, επιμνημόσυνη δέηση για τον Παναγιώτη Κατσούρνη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου 1998 μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Γκαγκάτσης και Φωτιάδης από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προπονητής Βλάνταν Ίβιτς αλλά και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, του ΑΣ ΠΑΟΚ και του συλλόγου βετεράνων ποδοσφαιριστών. Η τελετή ολοκληρώθηκε, όπως κάθε χρόνο, με την ιαχή "Κατσούρη ζεις, για πάντα ΠΑΟΚτσής" και ένα ζεστό χειροκρότημα για τον άτυχο νεαρό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του βορρά.

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον Χρήστο Μήτσιο, τον "παπα ΠΑΟΚ" όπως άλλωστε συστήθηκε και στους παίκτες που δεν είχε γνωρίσει, όπως τον Πέντρο Ενρίκε. Στο σύντομο μήνυμά του μετά την ολοκλήρωση της δέησης, ο πάτερ ανέφερε πως "ο Παναγιώτης, από εκεί που είναι θα χαίρεται για την ομάδα που βλέπει", ενώ στα πηγαδάκια που στήθηκαν, ευχήθηκε στους παίκτες να βάλουν ακόμα περισσότερα γκολ.

"Κατσούρη, ζεις...."
"Κατσούρη, ζεις...."


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ