ΠΑΟΚ

Κατσικάς: "Δυστυχώς πετύχαμε μόνο ένα γκολ"

Κατσικάς: "Δυστυχώς πετύχαμε μόνο ένα γκολ"
Κατσικάς Βίτορ INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατσικάς σχολίασε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τι δήλωσε ο Εγιάλ Γκολάσα.

Ο Γιώργος Κατσικάς εστίασε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και υπεραασπίστηκε τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε ο "Δικέφαλος".

Στις δηλώσεις του αρχικά ανέφερε:

"Ήταν ασφαλώς ένα αρνητικό αποτέλεσμα για μας, αφού τώρα εξαρτιόμαστε και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.Σίγουρα είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι οριστικά.Παίξαμε αυτό που μπορούσαμε, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".Σχολίασε ακόμη το αν ο ΠΑΟΚ έπαιξε ορθόδοξα ή όχι:

"Όπως περιέγραψα, πιστεύω πως ναι. Δυστυχώς, πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Ο αντίπαλος είχε ταμπουρωθεί πίσω και έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά του, αλλά το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και με αυτό πρέπει να πορευτούμε στο Κύπελλο. Θα μας απασχολήσει, όμως, όταν έρθει η ώρα της τρίτης αγωνιστικής, τώρα έχουμε δύσκολο ματς μπροστά μας στην Κρήτη και προέχει το πρωτάθλημα".

Γκολάσα: "Δυσκολεύει η πρόκριση"

Ο 23χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στην ΟΤΕ TV ανέφερε: "Δεν είναι καθόλου καλό αποτέλεσμα για μας, μειώνει τις πιθανότητες να προκριθούμε και τώρα έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι την Κυριακή στο πρωτάθλημα.

Αυτό το ματς με τα Γιάννινα υποχρεωτικά περνάει στο παρελθόν, αλλά υπάρχει και το παιχνίδι στην Κέρκυρα για το Κύπελλο την τρίτη αγωνιστική, το οποίο εμείς πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ