ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Πρέπει να κερδίσουμε κι ας είμαστε κουρασμένοι"

Κάτσε: "Πρέπει να κερδίσουμε κι ας είμαστε κουρασμένοι"
Κάτσε INTIME SPORTS

Ο Εργκους Κάτσε τόνισε την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει μπροστά μετά τον αποκλεισμό από την Σάλκε και να επικρατήσει του Πανιωνίου στον αγώνα της Κυριακής (1/9).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Εργκους Κάτσε:

Για τον δεύτερο αγώνα με την Σάλκε: " Πιστεύω πως την περασμένη Τρίτη, στο ματς με τη Σάλκε, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Φταίξανε πολλά πράγματα απ' ότι είδα. Ημασταν - πρώτον - πολύ άτυχοι σ' αυτό το παιχνίδι γιατί όλα τα παιδιά προσπάθησαν, τα 'έδωσαν' όλα. Οπως είδαμε το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε το δεξί μπακ την πήρε την μπάλα με το χέρι κι ο διαιτητής ήταν μπροστά και δεν το 'δωσε.

Πιστεύω ότι και μετά που ισοφαρίσαμε, μετά που κάναμε το 1-1 βιαστήκαμε πάρα πολύ έπρεπε πιο ψύχραιμοι απ' ότι ήμασταν. Βιαστήκαμε να βάλουμε γκολ κι από τη βιασύνη μας δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Μετά, πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και πριν το πετύχουμε.

Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία του Λούκας, που έγινε πιο νωρίς, μετά ισοφαρίσαμε με τον Κατσουράνη, έγινε το 2-2 αλλά ήταν πολύ αργά. Ακολούθως, είχαμε άλλη μια ευκαιρία με τον Στοχ αλλά δεν την αξιοποιήσαμε, όπως είπα ήμασταν πολύ άτυχοι. Στο τέλος ή θα βάζαμε γκολ ή θα το 'τρώγαμε' έτσι πήγαινε το ματς".

Για την συνέχεια μετά τον αποκλεισμό: " Κοιτάξτε, πιστεύω πως θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με τη Σάλκε. Θα πρέπει να προχωράμε μπροστά στη ζωή μας. Εχουμε τώρα, την Κυριακή ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς στο πρωτάθλημα, γιατί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κάναμε μια γκέλα με τον Παναιτωλικό και δε θα πρέπει να κάνουμε κάτι ανάλογο στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει όλα τα παιχνίδια να τα παίρνουμε".

Για το ματς με τον Πανιώνιο: " Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μπούμε μέσα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να παίξουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως τα συναισθήματα δεν μπορούν να επηρεάσουν και τόσο πολύ γιατί κι εμείς χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να το χάσουμε αλλά όπως είπα και πριν παίξαμε πολύ καλά. Κι όπως βλέπουμε μερικοί παίκτες είναι κουρασμένοι, οκ αλλά θα πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε κι ας είμαστε κουρασμένοι".

Για τον κόσμο που επιστρέφει στις κερκίδες: " Εχω παίξει πέρυσι δυο ματς, είναι πολύ καλή ομάδα, φέτος τον έχω δει μόνο στον πρώτο αγώνα. Εχουν μπροστά πολύ καλούς παίκτες, επικίνδυνους και θα πρέπει να προσέξουμε στις αντεπιθέσεις, να μη μας φεύγουν. Επειδή παίζουμε και στην έδρα μας θ' αμυνθούν σίγουρα θα είναι όλοι πίσω και θα προσπαθήσουν να φεύγουν μ' αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι άμα 'σπάσουμε' την άμυνα δε θα έχουμε πρόβλημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ