ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον αυτών των σελίδων"

Κάτσε: "Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον αυτών των σελίδων"
INTIME SPORTS

Ο Έργκους Κάτσε εξήγησε πως έχουν τα πράγματα, σχετικά με την αναστάτωση που πήγε να δημιουργηθεί μετά τα σχόλια εθνικιστικού χαρακτήρα στο ανεπίσημο προφίλ του στο facebook.

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ εξήγησε ότι, πλέον, δεν ασχολείται με το facebook και πως δεν γνώριζε γι' αυτές τις σελίδες, στις οποίες γράφτηκαν σχόλια εθνικιστικού χαρακτήρα με αφορμή όσα συνέβησαν στον αγώνα Σερβία-Αλβανία.

"Ζήσαμε πολλά χθες, ήταν ένα πράγμα που δεν έχω ξαναζήσει. Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και δεν πρέπει να απασχολούν εμάς. Άλλο το ποδόσφαιρο, άλλη η πολιτική", είπε αρχικά ο μέσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε αναφορικά με τα σχόλια στο ανεπίσημο προφίλ του στο facebook:

"Εγώ δεν ήξερα για αυτές τις σελίδες. Δεν ξέρω ποιος τις διαχειρίζεται και ήδη μίλησα με τον ΠΑΟΚ, από χθες, πριν το παιχνίδι, να τις καταγγείλουμε για να μην γράφουν αυτά τα πράγματα για μένα".

Τέλος, για τους λόγους που δεν έγιναν ενέργειες νωρίτερα δήλωσε:
"Δεν γνώριζα για τις σελίδες αυτές, δεν ασχολούμαι με το Facebook. Είχε γίνει μία φορά ό,τι έγινε και για αυτό δεν ήθελα να ασχολούμαι. Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίον αυτών των σελίδων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ