ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Εμείς δουλειά και ο κόσμος υπομονή"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Κάτσε Σκόνδρας Κιόσε MOTIONTEAM

Ο Έργκους Κάτσε μίλησε για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ φέτος για να πετύχει, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία πολλών νεαρών παικτών στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του "Δικέφαλου" στην Ολλανδία.

Αν και είναι μόλις 21 ετών ο Έργκους Κάτσε θεωρείται από τα βασικά στελέχη της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο Αλβανός μέσος δεν ήταν από την αρχή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του "Δικέφαλου" στην Ολλανδία, ωστόσο, πρόλαβε να καταλάβει τι ζητάει ο Άγγελος Αναστασιάδης από εκείνον, αλλά και από τους συμπαίκτες του τη φετινή σεζόν.Γι' αυτό, αλλά και για άλλα θέματα μίλησε ο Κάτσε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην Ολλανδία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έργκους Κάτσε:

- Πως αισθάνεσαι τώρα που τέλειωσε η προετοιμασία;

"Πάντα στο τέλος μια προετοιμασίας αισθάνεσαι κούραση και είναι δικαιολογημένη γιατί δουλέψαμε πολύ σκληρά προερχόμενοι και από μια περίοδο διακοπών. Αλλά έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα αισθανόμαστε πολύ καλύτερα και θα λυθούν τα πόδια όλων των παιδιών."

- Αν και είσαι μόλις 21 ετών είσαι από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας.

"Είμαστε μια νέα ομάδα. Αυτό είναι ξεκάθαρο όπως ξεκάθαρο είναι πως είμαστε ακόμη στην αρχή και επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να δουλέψουμε και ο κόσμος να έχει υπομονή. Χρειάζεται πολύ υπομονή από όλους όσους είναι στον ΠΑΟΚ."

- Κανείς στην ομάδα δεν στάθηκε στα αποτελέσματα των φιλικών. Γιατί έγινε αυτό;

"Πολύ απλά διότι αυτά τα ματς είναι σαν προπόνηση. Δουλεύουμε για να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι μας ζητά ο προπονητής μας, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να κάνουμε μια καλή ομάδα."

- Έχουμε δει τον προπονητή να επιμένει στο κομμάτι της ομοιογένειας.

"Φυσικά, γιατί αν δεν αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αν δεν είμαστε οικογένεια δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτε. Μόνο αν λειτουργείς ως οικογένεια μπορείς να πας ψηλά..."

- Πέρσι απουσίαζε αυτό το στοιχείο από την ομάδα;

"Δεν μπορώ να το πω αυτό. Απλά καταλαβαίνετε και εσείς ότι αν κάθε χρόνο αλλάζεις δεκαπέντε παίκτες, αλλάζεις και προπονητές δεν μπορείς να πετύχεις την ομοιογένεια που θέλεις..."

- Πως είναι να προπονείσαι με τόσα παιδιά από τα τμήματα υποδομής της ομάδας;

"Πρώτα απ' όλα χαίρομαι για αυτά τα παιδιά. Ήμουν και εγώ στη θέση τους. Δούλεψα, πήγα δανεικός και είμαι πλέον στην πρώτη ομάδα. Ξέρω ότι τα παιδιά αυτά αισθάνονται πίεση και πρέπει να τα στηρίξουμε εμείς που είμαστε κάποια χρόνια σε αυτή την ομάδα. Ξέρουν και αυτά καλά, ότι ο ανταγωνισμός και η δουλειά θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν."

- Κάποιοι νεαροί δεν θα μείνουν στην ομάδα. Τι θα έλεγες σε αυτά τα παιδιά ως πιο έμπειρος και μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας;

"Δεν πρέπει να απογοητευθούν αν πάνε δανεικοί για ένα χρόνο. Πήγα και εγώ και ωφελήθηκα. Είναι καλό σχολείο το να αγωνιστείς σε μια άλλη ομάδα. Γιατί είναι καλύτερο να παίξεις 30 παιχνίδια, παρά να κάθεσαι εδώ και να αρκείσαι στις προπονήσεις."

- Σε ποιους τομείς θεωρείς πως χρειάζεσαι βελτίωση;

"Στα 21 μου χρόνια, έχω ακόμη πολλά πράγματα να μάθω. Με τον χρόνο αποκομίζεις εμπειρίες και γίνεσαι καλύτερος. Αλλά μέσα από την σκληρή δουλειά θα βελτιωθώ αλλά και θα βοηθήσω την ομάδα μου να πάει ψηλά που είναι και η βασική επιθυμία μου."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ