ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Θα είναι ψέμα αν πω πως είμαι ικανοποιημένος"

Κάτσε: "Θα είναι ψέμα αν πω πως είμαι ικανοποιημένος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνέντευξη με έντονες δόσεις αυτοκριτική από τον Εργκους Κάτσε στην ιστοσελίδα της Superleague για ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, Βλάνταν Ίβιτς και... μεταγραφή σε άλλο ελληνικό σύλλογο.

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σε ερωτήματα φιλάθλων σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Superleague κάνει ο Εργκους Κάτσε. Μιλάει για την έως τώρα πορεία του στον ΠΑΟΚ, τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ, τον προπονητή Ίβιτς και το μέλλον του. Αναλυτικά:

- Η ομάδα δείχνει να αποδίδει καλύτερα μετά την αλλαγή προπονητή. Τι πιστεύεις ότι έφταιγε το προηγούμενο διάστημα;

" Η αλλαγή προπονητή πάντα φέρνει ένα αίσθημα αισιοδοξίας και λειτουργεί τονωτικά σε μια ομάδα, ειδικά όταν είναι επηρεασμένη από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Σίγουρα λάθη έχουμε κάνει όλοι μας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προέχει ο καταμερισμός ευθυνών. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Ερώτηση από τον Νικόλαο Κουβρακίδη

- Θα ήθελες να παραμείνει ο κ. Ιβιτς ως πρώτος προπονητής και την επόμενη σεζόν;

" Ο κ. Ίβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει προσωπικότητα, γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ και έχει τα φόντα να πετύχει. Από εκεί και πέρα, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ν’ απαντήσω στο θέμα του προπονητή".

- Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον; Θα ήθελες να παραμείνεις στον ΠΑΟΚ;

" Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που με μεγάλωσε. Η οικογένειά μου. Βρίσκομαι εδώ από μικρό παιδί κι αναγνωρίζω ότι έχω κερδίσει πολλά από τον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που είμαι στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα κι επιλέγω ν’ αφήνω στην άκρη όσα κατά καιρούς ακούγονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάω το σήμερα γιατί το αύριο στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει".

Ερώτηση από τον Αχιλλέα Δαμιανό

- Πιστεύεις ότι η 2η θέση και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των Play-Off είναι εφικτός στόχος;

" Αν δεν πίστευα ότι είναι εφικτός στόχος, δεν θα είχα καμία θέση μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές και φυσικά μπορεί να τερματίσει πρώτος στα Play Offs. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι εύκολο, δεδομένου ότι και οι αντίπαλοί μας είναι εξίσου δυνατοί, αλλά έχουμε και την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών που δυσκολεύει πολύ το έργο μας".

Ερώτηση από τους Γιάννη Μυτιλιναίο, Χρήστο Πουλτίση

- Πως ένιωθες όταν ο προηγούμενος προπονητής δεν σε υπολόγιζε; Πείσμωσες;

" Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ακόμα κι όταν δεν παίζεις πρέπει να ψάχνεις να βρεις το θετικό. Να γίνεις πιο δυνατός. Καλύτερος. Έτσι κι εγώ ήθελα να βελτιώνομαι συνεχώς, να προπονούμαι περισσότερο και να ξεπεράσω τα όρια μου".

Ερώτηση από τον Νίκο Ραγάτση

- Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σου στον ΠΑΟΚ;

" Μου δίνει ικανοποίηση το γεγονός ότι έχω καταφέρει να καθιερωθώ σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, να ξεπεράσω νωρίς τις 100 συμμετοχές και φυσικά να κερδίσω την εκτίμηση του κόσμου. Αυτό είναι μεγάλο παράσημο. Θα ήταν ψέμα, βέβαια, να σου πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την ως τώρα πορεία μου. Έχω κάνει λάθη, από τα οποία έχω μάθει και θέλω πάντα το καλύτερο. Πάντα έχω κίνητρο για το κάτι παραπάνω".

Ερώτηση από τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Μαρία Μυλωνίδου

- Θα αγωνιζόσουν σε άλλη ομάδα της Ελλάδας;

" Ανήκω στον ΠΑΟΚ, την ομάδα που με ανέδειξε και μου πρόσφερε πολλά. Η καρδιά μου και το μυαλό μου είναι εδώ. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο".

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη

- Αν ζητούσες μια χάρη από τους φιλάθλους σας, ποια θα ήταν αυτή;

" Να μη σταματήσουν να στηρίζουν την ομάδα ποτέ. Να είναι πάντα δίπλα μας και στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Να συνεχίσουν ν’ αποτελούν τη δύναμη της ομάδας, δίχως έκτροπα".

- Σε ποιόν τομέα θεωρείς ότι έχεις βελτιωθεί σε σύγκριση με την περσινή σεζόν;

" Προσπαθώ να βάλω καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι μου, δίχως ν’ αμελώ τα χαρακτηριστικά που με καθιέρωσαν. Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο μεγαλύτερη εμπειρία αποκτάς και μπορείς να διαβάζεις καλύτερα ένα παιχνίδι. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν μέσο".

- Τι σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου;

" Μου αρέσει να περπατάω, να μαζευόμαστε με φίλους στο σπίτι ή να πηγαίνουμε για φαγητό. Επίσης, παίζω PS4 και παρακολουθώ τα ξένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου".

- Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες και γιατί;

" Αυτή είναι μια ερώτηση που κάνω κι εγώ στον εαυτό μου, δίχως να μπορώ να δώσω μια σαφή απάντηση. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να το μάθω ποτέ. Είμαι τυχερός που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ