ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Πρόβλημα το ότι δεν σκοράρουμε"

Κάτσε: "Πρόβλημα το ότι δεν σκοράρουμε"
Κάτσε INTIME SPORTS

Στο ότι ο ΠΑΟΚ κάνει ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ στάθηκε ο Εργκους Κάτσε μετά το τέλος του αγώνα με την Γκαμπάλα. Τι είπαν οι Στέλιος Κίτσιου και Γιώργος Τζαβέλλας.

Στην επιθετική δυστοκία του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Εργκους Κάτσε έπειτα από το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Γκαμπάλα. Ο Αλβανός ανέφερε:

Για την ισοπαλία με την Γκαμπάλα: "Πιο πολύ μας πειράζει που δεν πετύχαμε γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια μας λείπει το γκολ. Και σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο: "Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά μας έλειψε η καλή τελική φάση".

Για το τι φταίει για τον αποκλεισμό από το Europa League: "Πιο πολύ η ατυχία όπως στο εντός έδρας ματς με την Κρασνοντάρ και με την Ντόρτμουντ που δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος. Το θέμα δεν είναι ότι δεν έχουμε παίκτες να βάλουμε γκολ. Δεν έχουμε την τύχη. Και στο πρωτάθλημα κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε".

Για τη δήλωση του Τούντορ περί... μπαλαρίνες μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: "Το θέμα είναι ότι ο προπονητής εκείνη τη στιγμή ήταν νευριασμένος. Λογικά αντέδρασε μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα και γι' αυτό φταίμε και εμείς που δεν είμαστε αυτοί που πρέπει".

Για την συνέχεια: "Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τι να κάνουμε τώρα όμως... Δεν περάσαμε, έχουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να αλλάξει κάπως το κλίμα. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τελευταία και υπάρχει μια πίεση, ένα πρόβλημα. Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε".

Κίτσιου: "Κάναμε καλή προσπάθεια αλλά..."

Ο Στέλιος Κίτσιου ανέφερε: "Στα δύο ημίχρονα είχαμε κάποια καλά και κάποια άσχημα διαστήματα. Νομίζω ότι κάναμε καλή προσπάθεια αλλά δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει: "Είναι θέμα ψυχολογίας αλλά πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε λίγο παραπάνω. Πρέπει να πάρουμε μια νίκη με την Καλλονή και στη συνέχεια να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια".

Για το τι έμεινε από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: "Πίκρα… Θέλαμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο αλλά υπήρχαν ομάδες πολύ καλές όπως η Ντόρτμουντ και η Κράσνονταρ και δεν τα καταφέραμε".

Τζαβέλλας: "Να πάρουμε νίκες στο πρωτάθλημα"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα με την Γκαμπάλα για τις χαμένες ευκαιρίες: " Σήμερα ήταν ιδιαίτερο παιχνίδι. Με το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι, χάθηκαν και οι μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση. Ήταν ένα παιχνίδι τόσο διαφορετικό που χρειαζόταν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Κατά διαστήματα, παίξαμε όπως πριν ένα μήνα. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε όμως να επανέλθουμε".

Για το αν υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας: " Η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο νομίζω είναι το σημαντικότερο. Όποιος δεν παίζει ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό: "Σίγουρα είναι σημαντικό να υπάρχει ευρωπαϊκή διοργάνωση και για τους παίκτες αλλά και για την ομάδα. Δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε μείνει πίσω και πρέπει να πάρουμε νίκες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ