ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Όλοι μαζί για τα πλέι οφ και την πρωτιά"

Κάτσε: "Όλοι μαζί για τα πλέι οφ και την πρωτιά"
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έργκους Κάτσε έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης από πλευράς παικτών ΠΑΟΚ. Τι είπε για τον Παναιτωλικό και τι απάντησε σε ερώτηση για την απομάκρυνση του Τούντορ.

Ο Έργκους Κάτσε εκτιμά ότι η ευθύνη για την κακή πορεία του ΠΑΟΚ είναι συνολική και υπογράμμισε την ανάγκη οι παίκτες του Δικεφάλου να δουλέψουν όλοι μαζί ενωμένοι για να οδηγήσουν την ομάδα στα πλέι οφ και στην κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιος Λιγκ. Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις: "Δεν είμαστε και στην καλύτερη κατάσταση, έτσι όπως το βλέπουμε όλοι στα τελευταία ματς. Έχουμε μπροστά μας τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε στα πλέι-οφ και να πάρουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να αρχίσουμε κάτι καινούριο, να κάνουμε κάτι καλό στη συνέχεια για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ".

Για αλλαγές που έχουν επέλθει στην ομάδα: "Δεν μένουμε σ' αυτό που γίνεται τώρα. Τα επόμενα ματς πρέπει να τα πάρουμε όλα, για να κερδίσουμε τον τελευταίο στόχο και να βγούμε πρώτοι στα πλέι-οφ. Στο χέρι μας είναι όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό".

Για τις αποχωρήσεις Άρνεσεν-Τούντορ και αν οι παίκτες έχουν διάθεση αυτοκριτικής: "Σε μία ομάδα δεν φταίει ένας και δύο, φταίνε όλοι για την εικόνα της. Να μη μείνουμε εδώ, να δουλέψουμε και να πετύχουμε το στόχο που μας έχει μείνει. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε. Δεν είμαστε στην καλύτερη φάση. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για τον Παναιτωλικό: "Είναι μία καλή ομάδα, αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, πρέπει να παίξουμε καλά. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει σαν ομάδα δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ