ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Να αλλάξουμε το κλίμα"

Κάτσε: "Να αλλάξουμε το κλίμα"
Κάτσε INTIME SPORTS

Διαβάστε τι είπε ο Εργκούς Κάτσε για την ήττα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. "Στο χέρι μας η πρόκριση", τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο νεαρός Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως η ομάδα του δεν ήταν ιδιαίτερα κακή, αλλά περισσότερο αναποτελεσματική. Επίσης, τόνισε πως πρέπει να κερδίσουν στην Τούμπα για να αλλάξουν το κλίμα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο η αλλαγή θερμοκρασίας από τους 20 βαθμούς της Ολλανδίας στον καύσωνα του Ζάγκρεμπ:

«Σίγουρα επηρέασε και αυτό, γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη, είμαστε και από προετοιμασία. Αλλά εντάξει δεν φταίει τόσο πολύ αυτό. Πιο πολύ φταίμε εμείς που δεν μπορέσαμε στην αρχή να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες για γκολ που είχαμε. Οταν χάνεις πολλά γκολ, η μπάλα μετά τιμωρεί και το δέχεσαι εσύ».

Για τα χαμένα γκολ:

«Πιστεύω ότι είναι και τα δύο, και ατυχία και ικανότητα. Και μεγάλοι παίκτες, πάντως, μπορούν να τα χάσουν όλα και να τα βάλουν όλα. Δεν γίνεται, ωστόσο, να χάνουμε συνέχεια τέτοιες φάσεις».

Για το τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση:

«Θα την αλλάξουμε την κατάσταση. Στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα είδαμε όλοι ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στη συνέχεια η μπάλα μας τιμώρησε. Δεχθήκαμε δύο εύκολα και γρήγορα γκολ και αυτό επηρέασε την εικόνα μας. Μετά η ομάδα αγχώθηκε. Αλλά πάλι καλά πετύχαμε στο τέλος ένα τέρμα και χρειαζόμαστε μόνο ένα γκολ για να προκριθούμε».

Για το τι από αυτά που δούλεψαν στην προετοιμασία βγήκε στον πρώτο επίσημο αγώνα:

«Είναι ακόμη νωρίς, είναι το πρώτο παιχνίδι, είχε και ζέστη. Πιστεύω, ωστόσο, ότι δεν ήμασταν κακοί. Περισσότερο φταίει η αποτελεσματικότητα που δεν είχαμε μπροστά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό για εμάς, αλλά παίξαμε κατά διαστήματα καλά και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ελπίζω να το βελτιώσουμε αυτό στη συνέχεια».

Για το αν οι παίκτες νιώθουν ένα επιπλέον βάρος, με δεδομένο ότι οι φίλαθλοι, πλέον, είναι και δύσπιστοι:

«Ο κόσμος πιστεύω ότι απογοητεύτηκε επειδή χάσαμε από μία ομάδα που δεν ήταν πολύ καλή. Αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να μας αγχώσει. Γι' αυτό και παίζουμε στον ΠΑΟΚ. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε για να αλλάξουμε το κλίμα».

Για τις πρώτες σκέψεις του για την ρεβάνς:

«Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Σίγουρα είναι ένα ματς που πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι με το 1-0 περνάμε, αλλά δεν θα πρέπει να μην έχουμε στο μυαλό μας μόνο το ένα γκολ. Πρέπει να ξεκινήσουμε αποφασισμένοι και να τελειώσουμε τις φάσεις. Αν έχουμε αποτελεσματικότητα μπροστά όλα θα είναι πολύ εύκολα για εμάς».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ