ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη οικογένειά μου"

Κάτσε: "Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη οικογένειά μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έργκους Κάτσε έκανε τον απολογισμό για την φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το πόσο ήθελε να βρισκόταν κοντά στην ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και στον Βλάνταν Ίβιτς.

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89.4" μίλησε ο Έρκγους Κάτσε από την Ιταλία όπου βρίσκεται η αποστολή της Αλβανίας και ετοιμάζεται για το Euro που θα γίνει στα γήπεδα της Γαλλίας. Έκανε τον απολογισμό για την φετινή χρονιά, μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το πόσο ήθελε να βρισκόταν κοντά στην ομάδα αλλά αναφέρθηκε και στον Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Το τελευταίο παιχνίδι το είδα από το ξενοδοχείο. Είχα πολύ άγχος μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά… τέλος καλό όλα καλά. Είδα τα όσα έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού και πραγματικά θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Με τον κόσμο στο πλευρό μας είναι όλα πολύ διαφορετικά. Το έχω ξαναπεί ΠΑΟΚ χωρίς κόσμο, δεν είναι ΠΑΟΚ".

Για την απόκρουση του Γλύκου: "Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια. Όπως το έβλεπα και εγώ από την τηλεόραση, η μπάλα πήγαινε στο… γάμα. Τρομερή απόκρουση του Παναγιώτη, τρελάθηκα".

Αναφορικά με τα playoffs: "Ξεκινήσαμε με μηδέν βαθμούς τα playoffs και πετύχαμε τον στόχο. Σίγουρα είναι μεγάλη επιτυχία. Αξίζει ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά, όλοι έδωσαν και την ψυχή τους και για αυτό βγήκαμε και πρώτοι".

Για την φετινή χρονιά: "Είχαμε αρκετά προβλήματα, αλλά από τότε που ήρθε ο κ. Ίβιτς, έστρωσε την ομάδα και πήγε πολύ καλύτερα. Παίζαμε διαφορετικό ποδόσφαιρο, παίζαμε σαν ομάδα".

Αναφορικά με το τι άλλαξε ο Ίβιτς: "Κατ' αρχάς, άλλαξε σύστημα, αλλά αυτό που άλλαξε βασικά ήταν η ψυχολογία όλων μας. Αυτό ήταν το βασικό και άλλαξαν όλα. Για την ανανέωση του νομίζω ότι το άξιζε, μετά από αυτό που πέτυχε έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία".

Τι είναι για εκείνον ο ΠΑΟΚ: "Έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα, είμαι εδώ από τις ακαδημίες και το συναίσθημα που νιώθω είναι πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό από πολλούς άλλους. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη οικογένειά μου, από εκεί ξεκίνησα και έγινα ό,τι έγινα. Το 2004 ήρθα για πρώτη φορά".

Το μήνυμα του στον κόσμο: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που τόσα χρόνια είναι κοντά στην ομάδα και στα καλά και στα κακά. Πάντα ότι ήταν η ομάδα σε κακή κατάσταση μας βοηθούσαν και αυτό είναι το σημαντικότερο".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ