ΠΑΟΚ

Κάτσε: Εναλλακτική λύση με ανανέωση και δανεισμό

Κάτσε: Εναλλακτική λύση με ανανέωση και δανεισμό
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΠΑΟΚ και Κάτσε δεν μπορούν ως τώρα να βρουν τον αγοραστή που θα ικανοποιούσε οικονομικά τον Δικέφαλο και πλέον εξετάζουν και μία διαφορετική προοπτική.

Πριν ακόμη αρχίσει η προετοιμασία για τη φετινή σεζόν, ο Έργκους Κάτσε ήταν έξω από τα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς, καθώς όπως ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός ομολόγησε μετά το φιλικό με τη Βέροια, είχε ενημερωθεί πως ο 23χρονος μέσος θα πάει σε άλλη ομάδα.

Αν και ήταν πολλά σενάρια που ακούστηκαν για ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων, δεν έφτασε στα γραφεία της Τούμπας πρόταση για αγορά των δικαιωμάτων του που να ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ.

Ο Λούμπος Μίχελ, άλλωστε, έλεγε πριν από λίγο καιρό ότι πέρυσι με πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ δεν τον πούλησε και φέτος δυσκολεύεται να βρει και με λιγότερα χρήματα.Παρά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν την πώληση και ο ΠΑΟΚ θα συναινέσουν σε μία πρόταση κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, εφόσον αυτή εξακολουθήσει να μην εμφανίζεται, θα εξετάσουν και μία διαφορετική λύση.

Ποια είναι αυτή;Να πάει δανεικός ο Έργκους Κάτσε. Για να συμβεί, όμως, αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ανανεώσει πρώτα το συμβόλαιό του που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του. Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι με μία καλή επιλογή ομάδας, ο δανεισμός και θα επανενεργοποιήσει τον παίκτη και τον χρόνο θα δώσει έτσι ώστε να αναζητηθεί ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει.

Ο Λούμπος Μίχελ ήδη έχει αρχίσει προεργασία για ομάδες που θα ήταν θετικές σε μία τέτοια προοπτική και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ