ΠΑΟΚ

Κάτσε: "Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα κερδίσουμε την ΑΕΚ"

Κάτσε: "Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα κερδίσουμε την ΑΕΚ"
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έργκους Κάτσε μίλησε για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, τη φετινή ομάδα του Δικεφάλου και τις διαφορές του κόσμου στη Θεσσαλονίκη και τη Σλοβακία. Το αφιέρωμα της ΠΑΕ με αφορμή τα γενέθλια του Μαλεζά.

Μετά από λίγους μήνες παρουσίας στην Βικτόρια Πλζεν, ο Έργκους Κάτσε επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. και οι συγκρίσεις που έκανε μπροστά στο μικρόφωνο της NOVΑ παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Φυσικά και οι δηλώσεις του για τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αναλυτικά, όσα είπεQ

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κόντρα στον Ολυμπιακό: "Είμαι πολλά χρόνια εδώ, είναι σαν να μην έλειψα ούτε μέρα. Έχω παίξει και σε προηγούμενα παιχνίδια, έχω παίξει και στο κύπελλο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά το σημαντικότερο παιχνίδι μου μετά την επιστροφή μου ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό".

Για το αν του έλειψε ο ΠΑΟΚ: "Μου έλειψε πολύ! Στο εξωτερικό τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και ειδικά τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος είναι πολύ πιο διαφορετικός, είναι πιο ζεστός και αυτό μου έλειψε".

Για τον ρόλο του στον Δικέφαλο: "Η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να παίξω. Προσπαθώ προπόνηση με προπόνηση και στα παιχνίδια που παίζω να βρω τα πατήματά μου. Από την πλευρά μου, όταν μπαίνω στο γήπεδο, δίνω πάντα το 100%".

Για το αν το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν απλά ένα ακόμα παιχνίδι: "Με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν είναι ένας απλός αγώνας. Για εμάς είναι σαν μάχη και προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε. Η αλήθεια είναι πως στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, αλλά κατά την άποψή μου ήταν λογικό να υπάρξει μία πτώση μετά τα πολλά καλά παιχνίδια που κάναμε στο προηγούμενο διάστημα. Ευτυχώς κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και τώρα η ψυχολογία μας είναι διαφορετική".

Για το τι μένει από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: "Εγώ κρατάω τη νίκη. Στα πρώτα 30 λεπτά δεν ήμασταν καλοί και αυτό φαινόταν. Δεν κάναμε ούτε μία ευκαιρία, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε. Μετά το 30΄ και σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

Για τις διαφορές του φετινού ΠΑΟΚ και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει: "Παίζουμε διαφορετικά από τις άλλες ομάδες. Οι περισσότερες ομάδες αμύνονται και κάθε φορά που παίρνουν τη μπάλα, τη διώχνουν μπροστά. Εμείς προσπαθούμε πάντα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μαθαίνουμε στις προπονήσεις και γι΄ αυτό είμαστε διαφορετικοί από τις άλλες ομάδες. Προσπαθούμε παράλληλα να προσφέρουμε και θέαμα. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε πετύχει πολλά γκολ".

Για το ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας: "Το ταβάνι δεν ξέρουμε που μπορεί να είναι. Όσο θα γνωρίζουμε περισσότερο ο ένας τον άλλον, η ομάδα θα γίνεται και καλύτερη".

Για το ρόστερ της ομάδας: "Από ότι βλέπω, υπάρχουν πολλοί παίκτες σε πολλές θέσεις, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό βοηθάει την ομάδα να πάει ψηλά".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ντέρμπι. Παίζουμε εκτός έδρας. Εάν παίξουμε όπως στο τελευταίο παιχνίδι, είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε καλή ψυχολογία, θα πάρουμε τη νίκη. Δεν έχω δει την ΑΕΚ σε πολλά παιχνίδια, είδα όμως το τελευταίο της. Έχει καλή ομάδα, θα παίξει στην έδρα της, θα έχει και κόσμο. Πιστεύω όμως ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι, εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε".

Τα Χρόνια Πολλά της ΠΑΕ στον Μαλεζά

Ο Στέλιος Μαλεζάς έχει γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να του κάνει ένα μικρό αφιέρωμα. Αναλυτικά: "Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 32, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Ο Μαλεζάς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις 16.01.2006 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη κι αφού την προηγούμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Ηρόδοτο.Σταδιακά, τα χρόνια που ακολούθησαν κατάφερε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα του Δικεφάλου, να κληθεί στην Εθνική ομάδα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012. Το καλοκαίρι του 2012 έπειτα από την πιο γεμάτη από συμμετοχές και καλύτερη από πλευράς εμφανίσεων σεζόν του, επέλεξε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η Μπουντεσλίγκα και η Φορτούνα Ντίσελντορφ τον περίμενε. Έμεινε εκεί δύο σεζόν, βίωσε τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία, αλλά κέρδισε σε εμπειρίες και παραστάσεις από το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού. Τρία χρόνια μακριά από την Τούμπα, όμως, ήταν πολλά και το 2015 γύρισε σπίτι του.Συνολικά έχει φορέσει 207 φορές την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος ενώ μετρά και τέσσερα τέρματα. Γενικά στην επαγγελματική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε 307 επίσημα παιχνίδια, έχοντας βρει συνολικά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα έξι φορές.Οι εξαιρετικές εμφανίσεις την φετινή σεζόν, οδήγησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του για 1+1 έτη".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρίγιοβιτς: "Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ντέρμπι"
Παντελίδης: "Πλεονέκτημα ο ΠΑΟΚ σε ανοιχτό γήπεδο"
Ο Μίχελ έπιασε δουλειά για τη νέα σεζόν!
Ενρίκε: "Πρώτος μήνας στον ΠΑΟΚ, όλα καταπληκτικά"
Ίβιτς, ο... διαχειριστής
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ