ΠΑΟΚ

Τουρσουνίδης: "Θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο"

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μια κουβέντα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Τουρσουνίδη, στο συλλαλητήριο των οπαδών του Δικεφάλου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Οι Θανάσης Κατσαρής, Στέλιος Μαλεζάς, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τέλης Ζουρνατζίδης, Κούλης Αποστολίδης, Γιώργος Τουρσουνίδης και Μιχάλης Λεοντιάδης ανέβηκαν στο βήμα της εξέδρας που στήθηκε στην Καμάρα και μίλησαν στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης, μεταξύ άλλων, είπε: «Χαιρετίζω τον ενδοξότερο λαό της Ελλάδας, τον λαό του ΠΑΟΚ! Είμαστε ξανά στους δρόμους, στις επάλξεις, για την αδικίας εις βάρος της ομάδας μας. Δε θα τους περάσει! Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και ισχυρός και με αρωγό τον κόσμο, εσάς, θα στείλουμε μήνυμα ότι θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν μπορούν να φανταστούν πού μπορούμε να φτάσουμε. Το πρωτάθλημα το πήραμε εμείς, δε μπορεί να μας το κλέψει κανείς στα δικαστήρια με τα ρολά και τα χαρτάκια. Μπροστάρης είναι ο Ιβάν Σαββίδης και εμείς θα πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός. Θα μας βρουν μπροστά τους! Μη σταματήσετε ποτέ».

Ο πρώτος που πήρε το λόγο στο συλλαλητήριο ήταν ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, που μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή στα γήπεδα και όχι στα νοσοκομεία και στα δικαστήρια. Μην διχάζετε την Ελλάδα, μην πυροβολείτε τη Μακεδονία, μη σκοτώνετε τη Θεσσαλονίκη. Το δίκιο είναι με τον ΠΑΟΚ και το ξέρετε όλοι».

Ακολούθως, ανέβηκαν στο βήμα οι Δημήτρης Πέλκας, Στέλιος Μαλεζάς και Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο Στέλιος Μαλεζάς ανέφερε: «Μέχρι το τέλος θα δώσουμε τον αγώνα μας. Για να βρισκόσαστε σήμερα εδώ, σημαίνει οτι κάτι δεν πήγε καλά τον τελευταίο μήνα...».

Ο εκπρόσωπος του ΑΣ ΠΑΟΚ στο δ.σ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε: «Ξεχάστε ό,τι ξέρετε, ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στους κλεμμένους τίτλους. Θέλουμε το πρωτάθλημα να κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα δικαστήρια, όπως κάποιοι πάνε να περάσουν. Με μπροστάρη τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, ο ΠΑΟΚ θα είναι δυνατός».

Εκπρόσωπος των οργανωμένων, που προλόγισε την παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου, πριν δώσει το λόγο στους Νίκο Σταυρόπουλο και Τέλη Ζουρνατζίδη, σημείωσε:

«Θα πω κάτι διότι κάποιοι μπορεί να μας κατηγορήσουν οτι είμαστε με τον Σαββίδη... Μας ξέρετε, χρόνια τώρα. Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ και έχει όραμα να μεγαλώνει αυτό τον σύλλογο, θα είμαστε μαζί του μέχρι τον διάβολο. Όποιος είναι στον ΠΑΟΚ για να βγάλει χρήματα, για να κερδίσει από τον ΠΑΟΚ και μόνο, θα μας βρίσκει απέναντί του».

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης σημείωσε: «Πολλά χρόνια τώρα αλλά κυρίως τελευταίο μήνα, ένα πράγμα στο μυαλό μας. Ως εδώ. Ως εδώ το ψέμα. Κλείσανε την Τούμπα, θα πάμε Παλατάκι. Θα κλείσουν Παλατάκι θα πάμε στο πόλο. Δεν φοβόμαστε να κλάψουμε , τα χρώματα μας το ασπρόμαυρο, το λένε. Αλλά την ελπίδα δεν θα μας την πάρουν Ο ΠΑΟΚ είναι ένας, ενωμένος και έχει δύναμη που θα την καταλάβουν ακόμα και όσοι την αμφισβητούν».

Ο Κούλης Αποστολίδης ανέφερε: «Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει γίνει ούτε στις δεκαετίες του '60 και του '70. Έχουμε ζήσει πολλά στο πετσί μας. Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Οσο δεν υπάρχει ισότητα στην μεταχείριση, ο ΠΑΟΚ θα δίνει αγώνα μέχρι αυτό να αλλάξει. Μας έχετε κάνει να αλλάξουμε την έννοια των τεσσάρων γραμμάτων του συλλόγου. Για μας, σημαίνουν και Περηφάνια, Αντίσταση, Όνειρο, Κατάκτηση. Είμαι δυνατοί και αξιοπρεπείς».

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης είπε: «Είμαστε εδώ για να φωνάξουμε για το δίκιο μας. Αφήστε μας να παίξουμε μπάλα στο γήπεδο».


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ