ΠΑΟΚ

Καθοριστική μέρα για Σάμπο - Μπεϊτάρ

Καθοριστική μέρα για Σάμπο - Μπεϊτάρ
Κυριακίδης Σάμπο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μπλεγμένη υπόθεση δανεισμού με οψιόν αγοράς του Έρικ Σάμπο από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Τι περιμένουν σήμερα οι Ισραηλίνοί

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση δανεισμού του Έρικ Σάμπο που πριν ακόμη από τα περσινλα πλέι οφ του Πρωταθλήματος είχε πάρει το μήνυμα ότι δεν υπολογίζεται και άρχισε να ψάχνει ομάδα.

Ο 25χρονος μέσος έχει κάνει προχωρημένες επαφές με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης έχει υπογράψει και προσύμφωνο τον οποίο τον "δένει' με τον σύλλογο.

Ειδικότερα, με βάση όσα αναφέρει η ιστοσελίδα " one.co.il", σήμερα αναμένεται εξέλιξη σε δύο επίπεδα:

-Θα φανεί αν ο ΠΑΟΚ και η Μπεϊτάρ τα βρίσκουν στην οψιόν αγοράς του παίκτη μετά τον έναν χρόνο δανεισμού.

-Ο Έρικ Σάμπο θα απαντήσει στην Μπείτάρ αν αποδέχεται την πρόταση που του έχει γίνει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 25χρονος μέσος θα πάρει 180.000 ευρώ για ένα χρόνο από τον ισραηλινό σύλλογο (δεν διευκρινίζεται αν το υπόλοιπο του συμβολαίου του που στον ΠΑΟΚ φθάνει περίπου στις 400.000 ευρώ ετησίως θα καλυφθεί από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ) και θα υπάρχει μία οψιόν επέκτασης για άλλα τρία χρόνια.

Η επιθυμία του Σάμπο είναι η επέκταση να συμφωνηθεί στον ένα χρόνο, αφού θεωρεί ότι δεν πρέπει να δεσμευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με ομάδα που παίζει στο ισραηλινό Πρωτάθλημα που δεν συγκρίνεται με άλλα ευρωπαϊκά (σε ένα από τα οποία θέλει να αγωνιστεί), με κίνδυνο να χάσει σημαντικό έδαφος στη διεκδίκηση μίας θέσης στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πάντως, αν η υπόθεση "κολλήσει" η Μπειτάρ απειλεί με διεκδίκηση αποζημίωσης ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ