ΠΑΟΚ

"Καθαρίζει" το ρόστερ του ΠΑΟΚ

"Καθαρίζει" το ρόστερ του ΠΑΟΚ
Άρνεσεν INTIME SPORTS

Τις διαδικασίες για τις αποδεσμεύσεις παικτών έχουν ξεκινήσει ο Άρνεσεν και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Τι ζητά ο Μαντούρο, γιατί κλήθηκε ο ατζέντης του Κόστα, το 'παράθυρο' για αποχώρηση Μάρτενς.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία ώστε να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις στο θέμα των αποδεσμεύσεων έπειτα και από επιθυμία του Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός έχει ζητήσει να γίνει εκκαθάριση του ρόστερ όσο το δυνατό συντομότερα, ώστε να μην υπάρχουν σε αυτό κατά την έναρξη της προετοιμασίας στις 26 Ιουνίου, οι παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Αρχικά έχει γίνει συζήτηση με την πλευρά του Χέντβιγκες Μαντούρο. Το συμβόλαιο του Ολλανδού φτάνει τις 900.000 ευρώ μαζί με τους φόρους. Ωστόσο, στην επαφή που έγινε, ο έμπειρος μέσος ζήτησε 250.000 ευρώ για να λύσει τη συνεργασία του. Βέβαια δεν υπάρχει ακόμη τελική συμφωνία και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει συζήτηση και με τον ατζέντη του Ρικάρντο Κόστα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται. Πιθανόν να γίνει προσπάθεια για μείωση αποδοχών του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Όσον αφορά τον Μάρτενς, υπάρχει ενδιαφέρον από την Σερκλ Μπριζ για να τον κρατήσει και στη β' κατηγορία, όπου θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη περίπτωση να μην έχει οικονομικό κόστος για τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ