ΠΑΟΚ

Κατέθεσαν Ίβιτς, Μίχελ στον Εισαγγελέα

Κατέθεσαν Ίβιτς, Μίχελ στον Εισαγγελέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ κατέθεσαν στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Φίλιππο Καρατσίδη, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος. Αναμένεται και η κατάθεση του Στέφανου Αθανασιάδη.

Μετά τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, παρενέβη ο διευθύνων Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί εάν η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν χειραγωγημένη.

Το πρωί βρέθηκαν στο γραφεία του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Φίλιππου Καρατσίδη, που έχει αναλάβει την έρευνα, ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ, ενώ αυτή την ώρα αναμένεται να παραβρεθεί και ο Στέφανος Αθανασιάδης (ως αρχηγός).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον Ρ/Σ "Metropolis 95,5", ο Ίβιτς τόνισε στην κατάθεσή του ότι δεν υπήρχε στήσιμο αγώνα και ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του με τις οποίες ήθελε απλά να αναδείξει την κακή απόδοση κάποιων παικτών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κατάθεση του Λούμπος Μίχελ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ