ΠΑΟΚ

Κατασκοπεία του Άγιαξ και εισιτήρια

Κατασκοπεία του Άγιαξ και εισιτήρια

Πότε θα δουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον "Αίαντα", πόσα εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ για το πρώτο ματς. Τι δηλώνει ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντέιβι Κλάασεν.

Ο Άγιαξ δίνει δύο μαζεμένα φιλικά παιχνίδια το Σάββατο. Στις 15:00 με την Γάνδη και στις 18:00 με την Κρίλια Σοβέτοφ και προφανώς ο Πέτερ Μπος θα παρατάξει δύο διαφορετικές ενδεκάδες.Ο ΠΑΟΚ θα στείλει άνθρωπό του να δει τα παιχνίδια, λογικά τον Γρηγόρη Καβαλιεράτο που έχει αναλάβει ρόλο κατασκόπου.

Παίρνει περίπου 3000 εισιτήρια

Στο μεταξύ, σε ό,τι έχει να κάνει με το πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το 5% των εισιτηρίων, περίπου 2700. Είναι βέβαιο, όμως, ότι πάνω από 3000 φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στις κερκίδες του "Άμστερνταμ Αρίνα".

Κλάασεν: "Πανδαιμόνιο στα ματς του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα"

Ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντέιβι Κλάασεν έκανε δηλώσεις για την κλήρωση. Τόνισε, συγκεκριμένα:

"Δεν ξέρω πολλά για την ομάδα του ΠΑΟΚ και για τους παίκτες που παίζουν εκεί. Μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά έχω ακούσει ότι στους εντός έδρας αγώνες του επικρατεί πανδαιμόνιο".Σημείωσε σχετικά με τη σειρά των αγώνων: "Πάντα είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι. Όμως θα πρέπει πρώτα να κάνουμε αυτό που πρέπει στην έδρα μας. Πάντα θέλεις να κερδίζεις στο "σπίτι" σου και πρέπει να το κάνουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα".Αποκάλυψε, τέλος, ότι "Ο σκάουτερ μας, Τόνι Μπρούινς Σλοτ θα πάει να δει τον ΠΑΟΚ και θα μεταφέρει όσα χρειαζόμαστε στο προπονητικό τιμ και από εκεί σε μας. Θα ξέρουμε αρκετά για να κάνουμε τη δουλειά μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ