ΠΑΟΚ

Καραγεωργίου: "Λάθος που έφυγε ο Ίβιτς, αν και δεν ήταν έτοιμος"

Καραγεωργίου: "Λάθος που έφυγε ο Ίβιτς, αν και δεν ήταν έτοιμος"
Καραγεωργίου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Καραγεωργίου τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Βλάνταν Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον διάδοχό του.

Ενδιαφέρουσες απόψεις για το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας σε σπουδαστές (στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ) χαρακτήρισε λάθος την ασποχώρηση του Ίβιτς αν και δεν ήταν έτοιμος για τον πάγκο μεγάλης ομάδας.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

"Ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος που άφησε τον προπονητή του να φύγει, αν και ο προπονητής του δεν ήταν έτοιμος για την μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά ήταν ο πιο έτοιμος απ’ όλους. Γιατί ήξερε τι έπρεπε να αλλάξει, να διορθώσει, θα έκανε λιγότερα λάθη του χρόνου και κάθε χρόνο θα πήγαινε προς το καλύτερο.

Τώρα οδεύουμε πάλι στην επιλογή ξένου προπονητή, που πρέπει να μάθει την ελληνική νοοτροπία και μπορεί να πει, ότι δεν μ’ αρέσουν αυτοί οι πέντε παίκτες, φέρτε άλλους πέντε και πάει λέγοντας.

Ένας καλός προπονητής Ευρωπαίος, από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, ή Γαλλία, εάν είναι πράγματι καλός, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα, μας θεωρούν υποανάπτυκτους.

Ποδοσφαιρικά είμαστε Ουγκάντα. Θα έρθει ένας μέτριος ή κακός προπονητής για τα λεφτά και τα ΜΜΕ θα τον παρουσιάσουν ως τον νέο Μουρίνιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ