ΠΑΟΚ

Καπετανόπουλος: "Έπαθα σοκ όταν πήγαμε στο νεκροτομείο με τον Φραντζέσκο"

Καπετανόπουλος: "Έπαθα σοκ όταν πήγαμε στο νεκροτομείο με τον Φραντζέσκο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαν σήμερα (9/2/98) ο Παναγιώτης Κατσούρης έφυγε άδοξα απ' τη ζωή και ο τότε συμπαίκτης του, Δημήτρης Καπετανόπουλος, μίλησε για τις πρώτες στιγμές μετά το μοιραίο γεγονός.

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος μίλησε στον Arena fm για τον τότε συμπαίκτη του Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος έφυγε άδοξα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Σαν χθες μου φαίνεται. Έπαθα σοκ όταν με πήρε ο Φραντζέσκος γύρω στις 12 μου είπε το τραγικό νέο και πήγαμε εμείς πρώτοι στο νεκροτομείο για την αναγνώριση του Παναγιώτη.

Έπεσε στο χαντάκι εκεί στο γεφυράκι. Έτρεχε πάρα πολύ με αυτό το κάμπριο ρόβερ. Ήταν νέος και έτρεχε πολύ. Είχε φτάσει από τα γηπεδάκια Πλάνετ μέχρι το γεφυράκι ήδη στα 140 χιλιόμετρα. Είχε μια τρομερή διάθεση την προηγούμενη μέρα στο αεροπλάνο γυρίζαμε από Αθήνα και παίζαμε Τετάρτη με Ξάνθη κύπελλο.

Αφού αναγνωρίσαμε τον Παναγιώτη εκείνο το βράδυ μαζευτήκαμε όλοι σε μια καφετέρια να ειδοποιήσουμε τους γονείς. Θυμάμαι τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου όταν ήρθαν στο ΑΧΕΠΑ οι γονείς στους οποίους είχαμε πει ότι ήταν βαριά τραυματίας ο γιος τους.

Πολύ καλός χαρακτήρας, χαβαλές, αλλά και ταλέντο που θα άφηνε εποχή. Ταχυδυναμικός, είχε και τα δυο πόδια. Στοιχεία που τα ψάχνεις και στα δυο πόδια. Είχε έρθει με τον Μπένγκτσον.

Ο Άγγελος ήθελε να τον μοντάρει σιγά σιγά. Ήταν θέμα χρόνου να καθιερωθεί. Μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Στην προπόνηση δεν μπορούσε ούτε να τρέξω μετά με έπιαναν τα κλάματα. Είναι πολύ σημαντικό που στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κανένας δεν έχει ξεχάσει τον Παναγιώτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

9/2/1998: Η μέρα που έφυγε το γελαστό παιδί
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ