ΠΑΟΚ

Κανονικά ο Αθανασιάδης, τρέξιμο ο Κάμπος

Κανονικά ο Αθανασιάδης, τρέξιμο ο Κάμπος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ. Τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του έκανε ο Τζάλμα Κάμπος.

Με ένα πρόγραμμα μικρής διάρκειας, αλλά υψηλής έντασης, συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ. Η προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις που επικεντρώθηκαν στη φυσική κατάσταση, την αντοχή και τη δύναμη

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον άφησε εκτός "δράσης" την προηγούμενη μέρα, σήμερα γυμνάστηκε κανονικά, ενώ το πρόγραμμα του Τζάλμα Κάμπος περιελάμβανε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Τέλος, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΚΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN

Η γενετική χρωμοσωμική "ανωμαλία" με την οποία γεννήθηκαν ουδέποτε αποτέλεσε εμπόδιο στη ζωή τους, ούτε τους στέρησε στο ελάχιστο την εσωτερική δύναμη που τους χαρακτηρίζει. Γι’ αυτό κι ο ΠΑΟΚ στηρίζει έμπρακτα την ομαλή κοινωνική ένταξη των παιδιών με Σύνδρομο Down ή αλλιώς Τρισωμία 21.

Κανονικά ο Αθανασιάδης, τρέξιμο ο Κάμπος

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Ελληνικός Σύλλογος Συνδρόμου Down με την αρωγή του ΠΑΟΚ είναι πως είμαστε όλοι ίσοι κι επομένως έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Στη ζωή, στην εργασία, στην ευτυχία ακόμα και στον πόνο.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24.03) τα παιδιά από το Σύλλογο Συνδρόμου Down μαζί με δύο άλλα παιδιά, τον Δημήτρη Πέλκα και τον Γιάννη Μυστακίδη βρέθηκαν σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης προκειμένου να εργαστούν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες. Ήταν άλλος ένας τρόπος να δείξουν πως η Τρισωμία 21 δεν είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ