ΠΑΟΚ

Κάνιας: "Θα προσπαθήσω να καλύψω το κενό του Τσίμιροτ"

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Κάνιας σχολίασε την αποχώρηση του Γκόικο Τσίμιροτ και μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Χοσέ Κάνιας θα κληθεί να παίξει και ρόλο αντι-Τσίμιροτ, τουλάχιστον μέχρι να αποκτηθεί ανατικαταστάτης του Βόσνιου. Ήταν λογικό κατά συνέπεια να μιλήσει στην NOVA για την αποχώρηση του "Τσίμι".

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την αποχώρηση του Τσίμιροτ:
"Δεν είναι καλό για την ομάδα, ο Τσίμιροτ είναι πολύ καλός παίκτης, ένα πολύ καλό παιδί, αλλά αυτός πήρε τις αποφάσεις για την καριέρα του. Θα μας λείψει. Δεν είμαι χαρούμενος. Θα προσπαθήσω να καλύψω το κενό του Τσίμιροτ".

Για το τι κρατά από το ματς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο:
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες αμύνεται σωστά και βγαίνει γρήγορα στην κόντρα επίθεση. Αλλά στην Ελλάδα όλες οι ομάδες με τον ΠΑΟΚ περιμένουν πίσω και εμείς πρέπει να το διαχειριστούμε. Παίξαμε σοβαρά, κοντρολάραμε τη μπάλα, σκοράραμε δύο φορές και κερδίσαμε. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:
"Ο Παναιτωλικός είναι μία δύσκολη ομάδα, όλα τα εκτός έδρας ματς είναι για τον ΠΑΟΚ δύσκολα γιατί οι αντίπαλοι μένουν πίσω και προσπαθούν να βγουν στην κόντρα επίθεση. Ο Πανιτωλικός διαθέτει γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση. Το ξέρουμε και δουλεύουμε πολύ πάνω στην τακτική αυτού του αγώνα. Ξέρουμε ότι παλεύουν, αλλά για μας είναι το ίδιο.Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι 100%, προσεκτικοί στην άμυνα για να μην κινδυνεύσουμε στις αντεπιθέσεις.

Και μετά να ρίξουμε το βάρος στα στημένα γιατί ο αντίπαλός μας έχει πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές στο ψηλό παιχνίδι. Αλλά το ματς εξαρτάται από την δική μας συμπεριφορά, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πολύ δυνατοί στα τελευταία 25 μέτρα γιατί διαθέτουμε πολύ ικανούς παίκτες μπροστά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ