ΠΑΟΚ

Κάνιας στο Sport24.gr: "Ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ για τρεις διοργανώσεις"

Κάνιας στο Sport24.gr: "Ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ για τρεις διοργανώσεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 29χρονος Ισπανός χαφ του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι ο "Δικέφαλος" έχει την ποσότητα και ποιότητα στο ρόστερ του ώστε να προχωρήσει και στις τρεις διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (1-2) από την Τρίπολη επί του Αστέρα για την 4η αγωνιστική της SuperLeague και ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός χαφ του "Δικεφάλου", Χοσέ Κάνιας, μίλησε μετά τη λήξη του ματς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο Sport24.gr για τις προσδοκίες από την τρέχουσα σεζόν, συνιστώντας βήμα-βήμα προσπάθεια προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετύχει τους στόχους της.

- Δύσκολη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, αν και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς...

"Ήταν μια νίκη για την οποία δουλέψαμε πολύ και την οποία κατακτήσαμε σκληρά. Όταν παίξαμε 11 εναντίον 11, η ομάδα έδειξε ότι ήξερε τι ήθελε να παίξει, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Σκληρό παιχνίδι, δυνατό παιχνίδι αλλά πήραμε τη νίκη κι αυτό μετρά".

- Οι αποφάσεις του Αρετόπουλου επιδέχονται συζήτησης κατά τη γνώμη σου; Πώς είδες την αποβολή του Μπέρτου;

"Όταν είδα το κορμί του Κρέσπο, σκέφτηκα αμέσως ότι είναι δίκαια η κίτρινη. Έχει ολόκληρο σημάδι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι δίκαια".

- Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα; Έχει τη δυναμική να το κατακτήσει;

"Θα πάμε σιγά-σιγά, ξεκινήσαμε καλά, πήραμε δυο σημαντικές νίκες. Θα το δούμε στη διάρκεια της σεζόν, το θέλουμε πολύ όμως. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι, να πάει έτσι παιχνίδι με παιχνίδι".

- Ισοπαλία 0-0 με τη Φιορεντίνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Επιτυχία ή αποτυχία;

"Τίποτα από τα δύο. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο και κάναμε ένα μεγάλο ματς. Είναι η Φιορεντίνα, μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και δείξαμε ποιοι είμαστε στην έδρα μας".

- Φαίνεται να είναι το πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ξεκινούν από την ίδια γραμμή εκκίνησης. Τι σημαίνει αυτό για τη "μάχη" μεταξύ τους και για εσάς ως ΠΑΟΚ;

"Είναι πολλές ομάδες, οι οποίες ενισχύθηκαν καλά. Είναι καλές οι μεγάλες ελληνικές ομάδες. Όπως είπα πήραμε δύο νίκες κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Συνεχίζουμε να βαδίζουμε σε αυτή τη γραμμή και να κοιτάμε μπροστά".

- SuperLeague, Κύπελλο Ελλάδας, Europa League. Μπορεί η ομάδα να "αντέξει" και να προχωρήσει και στις τρεις διοργανώσεις;

"Υπάρχει μεγάλο ρόστερ και υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες σε αυτή την ομάδα. Σιγά-σιγά θα φανεί η δυνατότητα της ομάδας κι ελπίζουμε να είναι έτσι. Δηλαδή, η ομάδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις".

- Αγωνίζεσαι σε μια κομβική θέση. Συνδέεις την άμυντική με τη μεσοεπιθετική γραμμή. Είσαι αγχωμένος γι' αυτόν τον κομβικό ρόλο, τον οποίον έχεις αναλάβει επί Ίβιτς;

"Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, πολύ άνετα και νιώθω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως. Απολαμβάνω της εμπιστοσύνης του τεχνικού και των συμπαικτών μου και είναι όλα πολύ καλά. Γι' αυτό ήρθα εδώ, εξάλλου".

photo credits: action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ