ΠΑΟΚ

Κάνιας: "Πρόκριση και μετά την φάση των ομίλων"

Κάνιας: "Πρόκριση και μετά την φάση των ομίλων"
Κάνιας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μετά το 0-3 απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας θέτει ως στόχο την πρόκριση και μετά την φάση των ομίλων του Europa League ενώ δηλώνει απόλυτα έτοιμος.

Ο Βλάνταν Ιβιτς στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ντιναμό Τιφλίδας-ΠΑΟΚ πέρασε στο ματς τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ο οποίος βοήθησε αρκετά να αλλάξει προς τα καλύτερο η εικόνα του "Δικεφάλου" και να έρθει η άνετη νίκη με 3-0.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος μίλησε για την εμφάνισή του αλλά και για την ευρεία νίκη του "Δικεφάλου" στη Γεωργία.

Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του:

Για την νίκη απέναντι στην Ντιναμό και το καλό δεύτερο ημίχρονο:

" Ηταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Στο πρώτο μέρος η ομάδα δυσκολεύτηκε από τον αντίπαλο αλλά στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και καταφέραμε να κρατήσουμε τη μπάλα να σκοράρουμε και άλλα γκολ και να έρθει αυτή η νίκη".

Για το ότι με την είσοδό του στο ματς ο ΠΑΟΚ άλλαξε την εικόνα του:

"Στο πρώτο μέρος η Ντιναμό προσπάθησε να πιέσει δυνατά αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να βρούμε τους χώρους αλλά το κυριότερο κρατήσαμε τη μπάλα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό αφού έτσι μπορέσαμε να κυριαρχήσουμε. Δεν νομίζω ότι η ομάδα έκανε κάτι διαφορετικό από το πρώτο ημίχρονο σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλησε να αγωνιστεί. Απλά πιέσαμε ψηλά, κρατήσαμε την μπάλα και καταφέραμε να κερδίσουμε".

Για το αν συμφωνεί ότι παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένος και έτοιμος σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον Ατρόμητο:

"Ναι και είμαι χαρούμενος. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έπαιξα για πρώτη φορά ενενηντάλεπτο, αυτή την εβδομάδα προετοιμάστκα ακόμη καλύτερα, νιώθω απόλυτα έτοιμος, είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά είναι στους ομίλους του Europa League και για τους επόμενους στόχους:

"Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα και τώρα κοιτάμε τον επαναληπτικό. Θέλουμε να σφραγίσουμε την πρόκριση στο σπίτι μας. Δε θα έχουμε πρόβλημα στο δεύτερο ματς αρκεί να είμαστε σοβαροί και φυσικά ο επόμενος μας στόχος στην Ευρώπη είναι να μπορέσουμε να περάσουμε και από την φάση των ομίλων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ