ΠΑΟΚ

Κάνιας: "Πρόκληση να παίξω στον Champions League με τον ΠΑΟΚ"

Ο Χοσέ Κάνιας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει τον ΠΑΟΚ και τι του έχει κάνει εντύπωση.

Βλέποντας τον Βλάνταν Ίβιτς να κάνει πειράματα στη μεσαία γραμμή, πολλοί πιστεύουν ότι παίκτης που θα έχει τον καταλυτικό ρόλο για την ισορροπία της ομάδας θα είναι ο Χοσέ Κάνιας. Ο Ισπανός μέσος εντάχθηκε πιο αργά σε σχέση με τους νεοαποκτηθέντες στην ομάδα και ακόμη δεν έχει φανερώσει σε αγώνα τις ικανότητές του. Ο ίδιος μιλά για την ετοιμότητά του αλλά και τα στοιχεία που τον έφεραν στον ΠΑΟΚ:

-Τι ήταν αυτό που σε έφερε στον ΠΑΟΚ; -"Πρώτα απ' όλα το πλάνο που μου ανέλυσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για την ομάδα που θέλουν να φτιάξουν και τη φιλοσοφία της. Δεν με άφησε αδιάφορο αυτό όπως και το ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στο Champions League και είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή να συμμετέχει. Παράλληλα, ένιωσα την ανάγκη να αλλάξω περιβάλλον, να θέσω νέους στόχους αφού στην Εσπανιόλ δεν ένιωθα καλά".

-Σε ποια θέση θεωρείς ότι αποδίδεις καλύτερα; "Η θέση που νιώθω να παίζω καλά είναι μπροστά από τα στόπερ, ως εξάρι δηλαδή. Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ, αλλά φυσικά αυτό θα το κρίνει ο προπονητής. Αν θεωρήσει ότι θα είμαι χρήσιμος σε κάποια άλλη θέση, δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ εκεί".

-Αισθάνεσαι έτοιμος να βοηθήσεις; "Προσωπικά νιώθω πολύ καλά, παρά το ότι έχασα το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Εγώ νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, μακάρι να γίνει στο πρώτο παιχνίδι αλλά μέσα από τις προπονήσεις ο προπονητής θα αποφασίσει για το πότε θα αγωνιστώ. Εγώ πρέπει να δουλεύω για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Σε καμιά περίπτωση δεν έχω ενοχλήσεις. Δεν έχω την παραμικρή ενόχληση, τον παραμικρό πόνο. Αυτό που θέλω είναι να φτάσω την ομάδα στο επίπεδο της φυσικής κατάστασης των συμπαικτών μου".

-Τι σου έχει κάνει εντύπωση μέχρι σήμερα στον ΠΑΟΚ; "Με είχαν ενημερώσει για την οργάνωση της ομάδας, αλλά είναι σημαντικό να το ζεις από κοντά. Καθημερινά υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν να μην μας λείπει τίποτε και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Είμαι εντυπωσιασμένος από αυτά που βρήκα στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ