ΠΑΟΚ

Κάνει διαχείριση με Αθανασιάδη

Κάνει διαχείριση με Αθανασιάδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ποιο σκεπτικό σχεδιάζει ο Ίγκορ Τούντορ το πλάνο του για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ, περιορίζουν τη δυνατότητα του Ίγκορ Τούντορ να σχεδιάσει όπως θα ήθελε το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του για το σημερινό παιχνίδι Πρωταθλήματος (15:00) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή .

Ο Κροάτης τεχνικός του Δικεφάλου είδε τον Γκόικο Τσίμιροτ (που αγωνίστηκε σε διαδοχικά ματς) και τον Γκάρι Ροντρίγκες να μην μπορούν να συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας, ενώ έχει στη διάθεσή του και έναν όχι απολύτως έτοιμο Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο διεθνής επιθετικός έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά και μέχρι τη διακοπή του επεισοδιακού ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν είναι απολύτως έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Έχοντας αυτό ως δεδομένο ο Τούντορ θα αποφασίσει αν τον βάλει στη βασική ενδεκάδα και θα τον αποσύρει ή θα τον κρατήσει αρχικά στον πάγκο και θα τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Το δεύτερο σενάριο είναι και το πιο πιθανό.

Από και και πέρα τη θέση του Τσίμιροτ στη μεσαία γραμμή θα πάρει πιθανόν ο Κάτσε, ενώ το κενό του Μακ που αποβλήθηκε στον ημιτελικό και θα εκτίσει ποινή 4 αγωνιστικών θα καλυφθεί στην επίθεση από τον Πέλκα που θα έχει λίγο πιο πίσω του τον Μυστακίδη.

Μία πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 3-5-2 έχει ως εξής: Βελλίδης κάτω από την εστία, Τζαβέλλας, Χατζηισαΐας, Βίτορ, στην άμυνα, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης (ή Άντονις) στη μεσαία γραμμή, Λέοβατς και Κίτσιου στα "φτερά" και Πέλκας-Μυστακίδης στην επίθεση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ