ΠΑΟΚ

Κάμπος - Ρέι σημειώσατε...1

Κάμπος - Ρέι σημειώσατε...1

Ο Τζάλμα Κάμπος είναι ο πρώτοςMVPτης σεζόν στον ΠΑΟΚ νικώντας στην άτυπη αυτή μονομαχία τον Ρέι.

Σε ένα μήνα που οι περισσότεροι στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεχάσουν, ο Τζάλμα Κάμπος είναι ο παίκτης που πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, στην αναφορά της στην διαδικασία ψηφοφορίας, να αναφέρει:

"Ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν σ’ ένα κακό διάστημα για την ομάδα. Ο Τζάλμα Κάμπος κέρδισε την προτίμηση (ή εκτίμηση αν προτιμάτε) του κοινού αποσπώντας το βραβείο του 11888 MVP Αυγούστου στην ψηφοφορία του paokfc.grκαι του PAOK FC Official App.

Ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας που άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ θα ήθελαν να ξεχάσουν. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και το «μουδιασμένο» ξεκίνημα στο πρωτάθλημα προκάλεσαν απογοήτευση, μα και κίνητρο για την αντιστροφή του κλίματος και την επίτευξη των εγχώριων στόχων.

Οι παίκτες που κράτησαν υψηλά στάνταρ στην απόδοσή τους στο συγκεκριμένο διάστημα δεν ήταν πολλοί. Εκείνος που κέρδισε το χειροκρότημα ήταν ο Τζάλμα Κάμπος . Ο εξτρέμ του Δικεφάλου ήταν αυτός που έπρεπε βοηθώντας σημαντικά την ομάδα με την άψογη τακτική συμπεριφορά του.

Με πολλά τρεξίματα, σωστές τοποθετήσεις, συμμετοχή στο αμυντικό κομμάτι και φυσικά στην ανάπτυξη με τελικές πάσες, ο Τζάλμα ήταν ο πλέον επιδραστικός παίκτης του ΠΑΟΚ παρότι η ομάδα δεν απέδιδε τ’ αναμενόμενα. Μπορεί να μην κατάφερε να βρει δίχτυα αλλά έδωσε δύο ασίστ σε Πρίγιοβιτς και Μακ , ενώ δημιουργικά είχε και άλλες εξαιρετικές προσπάθειες.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.grκαι το PAOK FC Official App, ο Κάμπος συγκέντρωσε το 45,81% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο του 11888 MVP. Ανταγωνιστής του για το σχετικό βραβείο ήταν ο Ροντρίγκο Ρέι . Ο νέος τερματοφύλακας του Δικεφάλου έδειξε από τις πρώτες του κιόλας εμφανίσεις πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να στηρίζεται σε αυτόν. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ο οποίος πέτυχε τρία γκολ τον Αύγουστο, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ