ΠΑΟΚ

Κάμπος: "Δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε άλλους βαθμούς"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Τζάλμα Κάμπος παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στα δύο πρώτα ματς των playoffs και εξήγησε τι ήταν αυτό που άλλαξε κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Τζάλμα Κάμπος ήταν από τους παίκτες που προσπάθησαν πολύ για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στη νίκη και στις δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για την αποφασιστικότητα που είχαν όλοι οι παίκτες του "Δικεφάλου".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τον Πανιώνιο και την εικόνα του αγώνα: "Ήταν ένα δύσκολο ματς, ο αντίπαλος ήρθε για να αγωνιστεί αρκετά αμυντικά με στόχο το 0-0 καθυστερούσε την εξέλιξη του παιχνιδιού, εμείς προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον αντίπαλο και να σκοράρουμε, το κάναμε στο τέλος και πήραμε τη νίκη".

Για την βελτίωση του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς: "Η κατάσταση στα προηγούμενα ματς δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Εμείς ήρθαμε σήμερα αποφασισμένοι για να αλλάξουμε την εικόνα μας, κάναμε ό,τι μπορούσαμε και πήραμε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που ήθελε βαθμό ή βαθμούς. Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα τρία ματς, δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε άλλους βαθμούς, θέλουμε να τερματίσουμε στη θέση που μας αναλογεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ