ΠΑΟΚ

"Καμπανάκι" Άγγελου για την ταχύτητα της Ντιναμό Μινσκ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΒΑΑΛΒΑΙΚ
Αναστασιάδης MOTIONTEAM

Τι είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του εν όψει του αγώνα με τους Λευκορώσους στην Τούμπα την Πέμπτη (18/9).

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης κατά την διάρκεια της προετοιμασίας που γίνεται εν όψει του αγώνα με τη Ντιναμό Μινσκ το βράδυ της Πέμπτης (18/9, 22.05) στην Τούμπα.

Το σκάουτινγκ που έχει γίνει από τους συνεργάτες του και τον ίδιο έχει εντοπίσει τα δυνατά σημεία των Λευκορώσων και ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκινήσει να τονίζει στους παίκτες του όσα πρέπει να προσέξουν, έτσι ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων αύριο.

Προσοχή στην ταχύτητα

Τα πράγματα είναι απλά. Η Ντιναμό δεν είναι καμιά υπερομάδα, αλλά χρειάζεται προσοχή σε συγκεκριμένους τομείς... τον εξής έναν!

Την ταχύτητα των επιθετικών της.Η επιθετική τριάδα των Λευκορώσων αποτελείται από τρεις κοντούς, αλλά ταχύτατους ποδοσφαιριστές.

Οι Ουντότζι, Στάσεβιτς και Αντάμοβιτς έχουν έναν μέσο όρο ύψους κοντά στα 1.75μ., αλλά πιάνουν πολλά... χιλιόμετρα στο κοντέρ τους!Στην αντιμετώπισή τους ρίχνει το βάρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης και με βάση αυτόν τον παράγοντα θα καταλήξει στον καταρτισμό της μεσοαμυντικής του γραμμής.

Είναι σίγουρο ότι η Ντιναμό θα δώσει χώρο στον "Δικέφαλο" και θα κοιτάξει να τον "πληγώσει" με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενη την δεδομένη υπεροχή της στο τομέα της ταχύτητας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ