ΠΑΟΚ

Καμία κρούση από Γαλατασαράι για Μάτος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τα σενάρια στην Τουρκία φουντώνουν για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι, στα γραφεία της Τούμπας, όμως, είναι ξεκάθαροι για τον Λέο Μάτος. Γιατί ακυρώθηκε το ταξίδι του Μίχελ στη Γαλλία, πότε κλείνει ο Ντάνι Αλσίνα.

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται για τον Λέο Μάτος και σήμερα στην Τουρκία υπάρχουν διαδοχικά δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, στα γραφεία της Τούμπας δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από την πλευρά της τουρκικής ομάδας που, σημειωτέον, μόλις προχθές έδωσε την πρώτη δόση (με τόκους καθυστέρησης) για την αγορά των δικαιωμάτων του Γκάρι Ροντρίγκες.

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΧΕΛ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Εξάλλου, ο Λούμπος Μίχελ δεν ταξίδεψε τελικά στη Γαλλία σήμερα, λόγω έκτακτου οικογενειακού προβλήματος. Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, όπως σημειώσαμε και προηγούμενο ρεπορτάζ, έχει συμφωνήσει με τον Ντάνι Βίγκας Αλσίνα για τη θέση του επικεφαλής των Ακαδημιών και μένει μόνο το οριστικό "OK" του Ιβάν Σαββίδη για να έρθει ο 40χρονος Ισπανός (πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα) στη Θεσσαλονίκη για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ