ΠΑΟΚ

Καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με την Σλόβαν ο Μάτος

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας στην αναμέτρηση του Europa League κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Με ποσοστό που ξεπέρασε το 40% ο κόσμος του ΠΑΟΚ ψήφισε τον Λέο Μάτος ως τον MVP της αναμέτρησης στο παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην σκόραρε αλλά δημιούργησε για τους συμπαίκτες του και είχε πολύ καλή παρουσία με αποτέλεσμα το κοινό να τον επιβραβεύσει. Ο Μάτος ξεπέρασε στην σχετική ψηφοφορία τους Δημήτρη Πέλκα και Γκάρι Ροντρίγκες οι οποίοι ήταν και οι σκόρερ στη νίκη πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Fans’ Man of the Match o Μάτος

Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε, από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη μέσα στην Τούμπα επί της Σλόβαν Λίμπερετς, η Φιορεντίναδεν χαρίστηκε στην Καραμπάγκκαι το βράδυ της Πέμπτης (08.12) ο Δικέφαλος πανηγύρισε την πρόκριση στην φάση των 32 του Europa League, εξαργυρώνοντας τις δύο εξαιρετικές του εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές.

Κόντρα στους Τσέχους ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ μπήκε με ξεκάθαρο στόχο να επιβληθεί του αντιπάλου, τα κατάφερε άψογα, βρήκε τα γκολ και γιόρτασε με τον κόσμο του την νίκη-πρόκριση.

Σε μία βραδιά που κανένας παίκτης της ομάδας δεν υστέρησε, ο Λέο Μάτος ήταν αυτός που έστρεψε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα. Μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος, με περίσσιο πάθος και έκανε μία ολοκληρωτική εμφάνιση, παρασύροντας σε πολλά σημεία του αγώνα και τους συμπαίκτες του. Ανεβοκατέβηκε την γραμμή αμέτρητες φορές, ήταν άψογος στο αμυντικό κομμάτι, ενώ επιθετικά ήταν απολαυστικός.

Εξέθεσε σε πολλά σημείατους αμυντικούς των αντιπάλων, με αποκορύφωμα την φάση του πρώτου γκολ, όταν και έδωσε την ασίστ στον Ροντρίγκες, ενώ θα μπορούσε να χριστεί και σκόρερ, αλλά είδε τον Ντουμπράβκανα σταματά το σουτ που εξαπέλυσε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν ο νικητής της ψηφοφορίας του paokfc.gr για τον Fans’ Man of the Matchτης αναμέτρησης. Συγκέντρωσε το 43,08%των ψήφων του κοινού και άφησε στην δεύτερη θέση τον Δήμητρη Πέλκα, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού και έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην σεζόν, πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο του γκολ για φέτος, και στην τρίτη τον έτερο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες, που αποτέλεσε για ένα ακόμα παιχνίδι μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ