ΠΑΟΚ

Κάλεσμα στον κόσμο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ MOTIONTEAM

Διαβάστε το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ και δείτε τις εμφανίσεις με τις οποιές θα παραταχτούν οι δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ ξαναφοράει σήμερα (18/9) τα καλά του για τον πρώτο φετινό του ευρωπαϊκό αγώνα και άπαντες στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια κινούνται σε ρυθμούς Europa League.

"Απόψε ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο του παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής χρειάζονται τη βοήθειά σας. Όλοι το βράδυ στην Τούμπα. Μια πόλη, μια ομάδα, ΠΑΟΚ.", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο "μήνυμα" που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι εμφανίσεις των δύο "μονομάχων"

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί το βράδυ της Πέμπτης (18/09, 22.05) στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας απέναντι στη Ντιναμό Μινσκ φορώντας την κλασική ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση με μαύρο παντελονάκι και μαύρες κάλτσες. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα φοράει ανοιχτόχρωμη πράσινη εμφάνιση.

Κάλεσμα στον κόσμο

Από την πλευρά τους οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας από τη Λευκορωσία θα παραταχθούν με μπλε φανέλες, μπλε παντελονάκια και άσπρες κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακας της Ντιναμό θα είναι ντυμένος στα πράσινα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ