ΠΑΟΚ

"Καίει" του στόπερ, σταντ-μπάι ο Κρέσπο

"Καίει" του στόπερ, σταντ-μπάι ο Κρέσπο

Ο Λούμπος Μϊχελ εντείνει τις προσπάθειες για την εξεύρεση κεντρικού αμυντικού, ενώ έχει φέρει στα μέτρα του ΠΑΟΚ την υπόθεση Κρέσπο. Εξετάζεται η περίπτωση του Λούκας Ροτπούλερ, υπογράφει με την Μπερ Σεβά ο Βίτορ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση παικτών σε δύο θέσεις. Η μία είναι ενός μεσοεπιθετικού με δυνατότητα να παίζει στα άκρα που πήγε πίσω λόγω της αρνητικής εξέλιξης με τον Ματέους που εμφάνισε πρόταση από την κινέζικη Χανγκτσόυ Γκριντάουν και η δεύτερη αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχει γράψει το Sport24.gr, έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση του 29χρονου Ισπανού Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ωστόσο ψάχνει και άλλον στόπερ που να έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Ίβιτς.

Παρότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Κρέσπο και η Αστον Βίλα στην οποία ανήκει ο παίκτης προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή της μεταγραφής, ο Μίχελ έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Χθες στην Αγγλία γράφτηκε ότι οι "χωριάτες" έχουν βάλει τιμή πώλησης στις 500.000 λίρες (περίπου 650.000 ευρώ), αλλά δεν αποκλείεται να έχουν ρίξει τις απαιτήσεις τους.

Μελετάται η περίπτωση Ροτπούλερ

Ο Λούμπος Μίχελ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις στόπερ όπως έχουμε γράψει και μία από αυτές είναι του Αυστριακού, Λούκας Ροτπούλερ. Ο 25χρονος, ύψους 1.88μ. αμυντικός, αγωνίζεται από το 2011 στην Αούστρια Βιέννης (έχοντας παίξει και ως δανεικός στη Ριντ) και έχει συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα ως το καλοκαίρι του 2017.

"Καίει" του στόπερ, σταντ-μπάι ο Κρέσπο

Στο μεταξύ, χθεσινοβραδινές πληροφορίες (που δεν ήταν δυνατό να διασταυρωθούν) θέλουν τον Λούμπος Μίχελ να έχει σχεδιάσει νέο ταξίδι στο εξωτερικό και αυτό δημιουργεί έντονη φημολογία ότι επίκειται συμφωνία για μεταγραφή.

Στην Μπεερ Σεβά για 2+1 χρόνια ο Βίτορ

Τελικά, ο Μιγκέλ Βίτορ καταλήγει σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χαποέλ Μπέερ Σεβά. Σήμερα πιθανότατα θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα. Ο Πορτογάλος αμυντικός θα πάρει περίπου 400.000 ευρώ ετησίως.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ