ΠΑΟΚ

Και τώρα... ξεκούραση στον ΠΑΟΚ

Και τώρα... ξεκούραση στον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ρεπό δόθηκε στους παίκτες του ΠΑΟΚ την Κυριακή (29/3), ειδικό πρόγραμμα μετά την μαγνητική ο Μαντούρο, ενδυνάμωση ο Κόστα. Παρουσιάστηκε στους παίκτες ο γιατρός Γιάννης Ράλλης. (VIDEO)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλοντας να "επιβραβεύσει" τους παίκτες του μετά από μία εβδομάδα επίπονων προπονήσεων, τους έδωσε κυριακάτικο ρεπό. Το πρωί του Σαββάτου (28/3) το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και παιχνίδια αποφόρτισης σε μικρό χώρο, με τέσσερις εστίες.

Ο Χέντβιχες Μαντούρο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, κινητικότητας και φυσικής κατάστασης, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι, προσαρμοσμένο στην εικόνα των μυών του όπως φάνηκαν στη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, ενώ ο Ρικάρντο Κόστα ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης.



Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Γιώργος Γεωργιάδης παρουσίασε στους παίκτες τον Γιάννη Ράλλη, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ευτυχισμένος πατέρας Μακ

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, είχε διπλό λόγο για να είναι χαρούμενος μετά την εντός έδρας νίκη της Σλοβακίας επί του Λουξεμβούργου την Παρασκευή (27/3). Εξω από το γήπεδο τον περίμεναν η συζυγός του Σούζαν και ο γιος του Ρόμπιν, τον οποίο ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου έσφιξε στην αγκαλιά του, δηλώνοντας ότι: "Ετσι φορτίζω τις μπαταρίες μου. Κάθε ελεύθερη στιγμή μου προσπαθώ να την περνάω με την οικογένειά μου. Χάρηκα που ήρθαν να με δουν"

Και τώρα... ξεκούραση στον ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ