ΠΑΟΚ

Και τώρα κλείνει τον τεχνικό διευθυντή ο ΠΑΟΚ!

Και τώρα κλείνει τον τεχνικό διευθυντή ο ΠΑΟΚ!
INTIME SPORTS

Αγγελίδης και Γιώργος Σαββίδης ανέλυσαν στον Ιβάν τα δεδομένα από τις επαφές τους στην Ισπανία για το θέμα του τεχνικού διευθυντή και μαζί του κατέληξαν στις οριστικές αποφάσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης το βράδυ της Τετάρτης (13/5) ταξίδεψε πίσω στο Ροστόφ, έχοντας ολοκληρώσει την πιο σημαντική αποστολή του από τη μέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ (εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ) και έχοντας παρακολουθήσει το φιλικό του Δικεφάλου με την Εθνική Ελλάδας 2004.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου βρήκε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Ιάκωβο Αγγελίδη και τον γιο του Γιώργο, για τα αποτελέσματα των επαφών τους στην Ισπανία με υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες τουSport24.gr,φέρονται να είχαν κάνει τουλάχιστον τρία ραντεβού στο διάστημα της παραμονής τους εκεί (έδρα τους σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήταν η Μαδρίτη).

Με ξεκάθαρα δεδομένα σχετικά με το τι ισχύει σε κάθε περίπτωση υποψηφίου, ο Ιβάν Σαββίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του, κατέληξαν στις οριστικές αποφάσεις για το ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις μέχρι την τελική επιλογή, για την οποία έχει μπει χρονικός ορίζοντας μέχρι την έναρξη των πλέι οφ.

Κι αυτό γιατί, Σαββίδης (μπαμπάς και υιός) και Αγγελίδης θέλουν ο νέος τεχνικός διευθυντής να δει από κοντά τους αγώνες των πλέι οφ και να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά και τον Γιώργο Γεωργιάδη μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο ταξίδι του Αγγελίδη (ίσως και του Γιώργου Σαββίδη εκ νέου) στην Ισπανία για να αποσπάσουν την υπογραφή του βασικού υποψηφίου. Όπως λέγεται, πάντως, στην Τούμπα, ως σχόλιο για ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ότι “είναι καλό που όλες οι επαφές γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και δεν έχει διαρρεύσει κάτι”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ