ΠΑΟΚ

Και οι ζουλού είναι... ΠΑΟΚάρα!

Και οι ζουλού είναι... ΠΑΟΚάρα!

Σε σελίδα του ΠΑΟΚ στο Facebook, ανέβηκε ένα βίντεο που δείχνει (τρελό και παλαβό) οπαδό της ομάδας να μαθαίνει σε... ζουλού το σύνθημα "Ωωω ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα μες στο μυαλό".

Ό,τι και να ειπωθεί για το βίντεο που ακολουθεί, είναι πολύ λίγο. Ότι ο ΠΑΟΚτσήδες είναι ώρες ώρες από άλλο... ανέκδοτο και ξέρουν να πουλάνε ωραία τρέλα, είναι γνωστό. Βγάζουν έξυπνα συνθήματα και πολλές στιγμές έναν ωραίο οπαδισμό, που είναι σίγουρο ότι αρέσει σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, ακόμα και άλλης ομάδας.

Κάποιος, κάπου, κάποια στιγμή (όλα είναι άγνωστα!) βρέθηκε δίπλα σε έναν... ζουλού με την θάλασσα πίσω του και του μάθαινε, τι άλλο το "Ωωω ΠΑΟΚάρα, έχω τρέλα, μες στο μυαλό. Όπου και να παίζεις, πάντα θα σ' ακολουθώ. Για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω...".

Είχε και την κατάλληλη μουσική για να βγει σωστά ο ρυθμός, είχε και μια σημαία του "Δικεφάλου" και του μάθαινε το σύνθημα. Ο Αφρικανός φίλος, κουνιόταν στους ρυθμούς του συνθήματος και έδειξε έτοιμος για την Θύρα 4. Γιατί και οι ζουλού είναι... ΠΑΟΚάρα!

* Να πούμε πως το βίντεο ανέβηκε σε σελίδα φίλων του ΠΑΟΚ Ζωγράφου στο Facebook και ο τίτλος του ήταν: "ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟ... ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ