ΠΑΟΚ

Και ο Μπρκιτς στην Ολλανδία

Και ο Μπρκιτς στην Ολλανδία
Μπρκιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέλικο Μπρκιτς εντάχθηκε από το πρωί στην αποστολή του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεκ. Δείτε πώς λειτουργούν τα γιλέκα που παρέχουν στοιχεία μέσω χρήσης GPS (video).

Μετά τον Χοσέ Κάνιας που ταξίδεψε χθες στην Ολλανδία και ο Ζέλικο Μπρκιτς βρίσκεται από σήμερα το πρωί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς. Ο 30χρονος τερματοφύλακας τακτοποίησε τις προσωπικές υποθέσεις που ήταν εκκρεμείς με ταξίδια σε Σερβία και Ιταλία και σήμερα το πρωί μετέβη στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας.

Ο Μπρκιτς θα αρχίσει να κάνει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου σύντομα να ενταχθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τα γιλέκα που παρέχουν στοιχεία μέσω GPS

Ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται πλέον με μία πολύ γνωστή εταιρία παροχής δεδομένων μέσω χρήσης GPS, την Stats Sports. Αρχής δεδομένης από την προετοιμασία στο Oosterbeek, το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου έχει στη διάθεσή του όλα τα εξειδικευμένα στοιχεία που παρέχει η Stats Sports χάρη στα ειδικά γιλέκα που φορούν οι ποδοσφαιριστές και μετρούν κάθε τους κίνηση στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τι λένε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV ο Κέβιν Λόλας της Stats Sports κι ο εργοφυσιολόγος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ζιώγας, που μαζί με τον Κυριάκο Τσιτιρίδη αναλαμβάνουν την ανάλυση των δεδομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπίσεσβαρ: "Θέλω αυτή να είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ"
Άρχισε... δουλειά ο Κάνιας
Ο μεγάλος γρίφος των χαφ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ