ΠΑΟΚ

Kαι ο Καραγκούνης στη λίστα

Kαι ο Καραγκούνης στη λίστα

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου που απασχολεί μεταγραφικά τον ΠΑΟΚ ο οποίος αναμένεται να κλείσει το πρωί της Παρασκευής.

Ο "Δικέφαλος", μετά από επιθυμία του Άγγελου Αναστασιάδη ψάχνει και για ένα "οκτάρι" για να διευρύνει τις επιλογές του στους παραγωγικούς χαφ.

Οι επιλογές έρχονται από την Γερμανία και την Ιταλία (κυρίως παίκτες που μένουν ελεύθεροι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου), αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Άγγελος Αναστασιάδης, παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τα 37.

Οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν στη διάρκεια της ημέρας.

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Παρολυμπιονίκης: Έσβησε την κάμερα πριν πυροβολήσει και σκοτώσει

Σε πλήθος αντιφάσεων έπεσε ο Παραολυμπιονίκης κατά την ανάκριση μέχρι που ομολόγησε τα πάντα, έως και ότι έσβησε το καταγραφικό πριν πυροβολήσει και σκοτώσει τον άνδρα με τον οποίο λογόφεραν για προσωπικούς λόγους

17 πράγματα που κάνεις και (πάντα θα) την ενοχλούν

Μία λίστα με όλα αυτά που εσύ νομίζεις ότι δεν τα βλέπει και εκείνη ελπίζει ότι θα τα σταματήσεις. Καμία συνεννόηση δηλαδή.

Φέσι 1,2εκατ. ευρώ από μπουζούκια της παραλιακής

Όλα τα ευρώ στην πίστα, από επιχείρηση που έπειτα από έλεγχο της ΑΑΔΕ φαίνεται πως είχε δημιουργήσει δυσθεώρητες οφειλές

Μερικές αλήθειες που δεν ήξερες για το 1821

Ο συγγραφέας του 'Τα Ψιλά Γράμματα της Ιστορίας', Θεόδωρος Παναγόπουλος, αμφισβητεί όσα γράφουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας για την Επανάσταση.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24