ΠΑΟΚ

Και Κουρμπέλης και Μουλέν στον ΠΑΟΚ!

Και Κουρμπέλης και Μουλέν στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Μουλέν υπό τον φόβο ότι θα χαθεί ο Κουρμπέλης, μόλις συμφώνησε ο Γάλλος ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός ότι δίνει τον διεθνή κεντρικό μέσο και ο "Δικέφαλος" θα αποκτήσει τελικά και τους δυο ποδοσφαιριστές.

Στο δίλημμα Κουρμπέλης ή Μουλέν ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε "και τους δύο". Ο ΠΑΟΚ αποκτά τόσο τον Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Τιμπό Μουλέν από την Λέγκια Βαρσοβίας. Με προσωπική απόφαση του μεγαλομετόχου του, που έδωσε ηχηρή απάντηση στο... μπέρδεμα που δημιουργήθηκε λόγω της παράλληλης διαπραγμάτευσης και για τους δύο παίκτες.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Βλέποντας στον ΠΑΟΚ ότι μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε απαντήσει οριστικά ο Παναθηναϊκός (ανέμενε το "ναι" το Κουρμπέλη), προχώρησε σε οριστική συμφωνία με την Λέγκια για τον Τιμπό Μουλέν. Ο Γάλλος έκλεισε με 1,3 εκατ. ευρώ (χωρίς η πολωνική ομάδα να κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης) και αμέσως κανόνισε τα των πτήσεών του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, αργότερα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τον ΠΑΟΚ ότι από τη στιγμή που και ο Κουρμπέλης συμφώνησε αποδέχονται την πρόταση του ΠΑΟΚ και γύρω στις 3 τα ξημερώματα επήλθε οριστική συμφωνία. Μένει να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Με βάση τα όσα διαρρέονται από την πλευρά του ΠΑΟΚ το ποσό που θα δοθεί για την αγορά των δικαιωμάτων του θα φτάνει περίπου το 1.500.000 ευρώ. Με βάση τις πληροφορίες από την πλευρά του Παναθηναϊκού, το ποσό ανέρχεται περίπου στα δύο εκατομμύρια.

Στον Παναθηναϊκό θα πάνε και τρεις παίκτες με καθεστώς συνιδιοκτησίας. Κωνσταντινίδης και Κάτσε με ποσοστό 50-50, αλλά και ο Γιάννης Μυστακίδης με τον ΠΑΟΚ να κρατά μεγαλύτερο ποσοστό και να έχει τη δυνατότητα να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ